News Flash:

Cristina Siscanu, acuzata ca sta pe banii sotului. Vedeta a luat foc si i-a pus pe toti la punct

10 Februarie 2022
394 Vizualizari | 0 Comentarii
Cristina Siscanu

Cristina Siscanu si Madalin Ionescu sunt unul dintre cele mai longevive cupluri din showbizul nostru si, chiar daca au trecut anii, cei doi sunt la fel de indragostiti ca in prima zi. Cristina este foarte fericita alaturi de Madalin si posteaza foarte des pe Instagram momente din intimitatea lor. Chiar daca multor fani li se pare ciudat ca vedeta face asta, Cristina este de parere ca relatia ei poate fi un exemplu pentru cei care o urmaresc.

Perfectiunea din relatia ei se pare ca a inceput sa ii deranjeze pe cei care o urmaresc. Mai mult, fanii au sarit cu replici acide la adresa Cristinei si au inceput sa o acuze ca sta pe banii sotului. Cristina este foarte vocala de fel, asa ca nu a putut sa taca si i-a pus pe toti la punct. Mesajul ei nu a fost deloc unul bland si a vrut sa sublinieze, in nenumarate randuri ca muceste si ca aduce la fel de multi bani in casa precum sotul ei.

”Nimic nu cade din cer si totul este munca. Eu castig multi bani, multi peste media castigurilor din Romania, asa ca nu mai bateti campii”, a spus Cristina Siscanu.

Vedeta a spus, pe Facebook, ca munceste extrem de mult, cateodata mai mult decat un angajat care are un program normal. De multe ori, dupa ce o duce la culcare pe fiica ei, Petra, sta ore in sir, pe timpul noptii, in fata calculatorului. Cristina Siscanu a inceput prin a spune ca persoanele care fac astfel de comentarii la adresa ei nu sunt decat niste femei rautacioase si invidioase pe succesul ei. In plus, vedeta a afirmat ca atunci cand vede o femeie frumoasa, cu cariera de succes, ea o admira, in loc sa o invidieze, spre deosebire de gurile rele.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1157 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005465 (s)