News Flash:

Prima reactie a Biancai Dragusanu dupa ce si-a topit acidul din buze. „Eram obisnuita cu crenvurstii”

10 Februarie 2022
519 Vizualizari | 0 Comentarii
Bianca Dragusanu

Bianca Dragusanu nu se uita deloc la bani atunci cand vine vorba de satisfacerea mofturilor. Baba sufera la frumusete, asa ca Bia a decis ca mereu este loc de mai bine. Blondina si-a anuntat fanii de pe Instagram ca are de gand sa isi mai faca o interventie estetica si s-a tinut de cuvant. Bianca nu a fost deloc multumita de forma buzelor, asa ca a decis sa intervina cu ajutorul medicul estician si sa topeasca acidul pe care il avea injectat. Cel mai probabil, Bianca este departe de a se fi oprit din apelarea la interventii estetice, mai ales atata timp cat bugetul ii permite.

Bianca vrea sa fie cea mai buna varianta a sa si sa se simta bine in pielea ei, asa ca va face tot ce ii sta in putere pentru a atinge perfectiunea. Frumoasa blondina arata precum papusa Barbie si, in timp ce unii o vad perfect si fara de cusur, Bia crede ca mereu este loc de mai bine. Bianca nu se lasa pana nu este complet multumita de aspectul ei.

”Ma voi opera pana in momentul in care voi considera ca sunt perfect, ca sunt bine si ca sunt cum vreau sa fiu.  Pentru mine a fost un soc sa ma vad dintr-odata, dupa aproape 15 ani, cand eram obisnuita cu crenvurstii aia…Pentru ca toate s-au facut asa, eu nu mai vreau sa fiu asa, vreau sa fiu altfel”, a spus Bianca Dragusanu intr-o emisiune TV.


”O sa incerc sa le remodelez, adica, voi face niste injectari mai subtile, mai finute, care sa nu rasfranga buza. Eu aveam atat de multa substanta bagata incat, daca te uiti la pozele mele, buza de jos se rasfrangea”, a mai declarat Bianca Dragusanu.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1172 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006308 (s)