News Flash:

Jennifer Lopez se casatoreste anul asta? Detaliul care a dat-o de gol pe artista

10 Februarie 2022
342 Vizualizari | 0 Comentarii
Jennifer Lopez

Jennifer Lopez si Ben Affleck sunt indragostiti pana peste cap. Cei doi se sustin reciproc in fiecare proiect profesional si asa se face ca Ben a insotit-o pe frumoasa lui iubita la premiera filmului „Marry me”. Fanii au apreciat ca cei doi au fost impreuna pe covorul rosu, dar un detaliu a atras atentia tuturor.


Jennifer Lopez a inceput anul cu dreptul si se poate lauda cu prima productie cinematografica de anul acesta. Artista a cochetat mereu cu actoria si aproape ca nu este an in care sa nu primeasca cate un rol. De data asta, diva joaca alaturi de Maluma si de Owen Wilson in comedia romantica „Marry me”, care a avut deja premiera in State.


Pe covorul rosu, JLo a stralucit la fiecare eveniment, dar cel mai recent a fost pe placul fanilor. Artista a fost insotita de iubitul ei, Ben Affleck, iar faptul ca a purtat o rochie de mireasa a impartit publicul in doua. Pe de o parte, unii fani cred ca artista are de gand sa se casatoreasca anul acesta cu Ben, pe de alta parte, unii cred ca tinuta a fost aleasa pentru a fi in ton cu subiectul filmului. Rochia de mireasa purtata de Jennifer Lopez a fost creata de celebrul Giambattista Valli si face parte din colectia „Love”, prima cu o astfel de tematica.


„Ma simt norocoasa, fericita si sunt foarte mandra de el. Este o poveste frumoasa de iubire si amandoi am primit o a doua sansa. Suntem atat de fericiti, asa ca nu mai dorim sa repetam istoria din trecut. In 2002, inainte sa devenim publici cu relatia noastra, am fost naivi, iar lucrurile au luat-o razna.
Suntem mai maturi acum, mai destepti, avem mai multa experienta, suntem in puncte diferite din viata noastra, avem copii si trebuie sa fim constienti de toate astea. Suntem protectivi cu ceea ce avem, deoarece traim vremuri minunate cu totii.”,
a spus JLo pentru People in urma cu ceva timp.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1159 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005575 (s)