News Flash:

Reclama la o firma de pompe funebre din Galati a intrecut orice imaginatie. Reactia lui Dani Otil a fost savuroasa

10 Februarie 2022
590 Vizualizari | 0 Comentarii
Dani Otil

Dani Otil este cunoscut in mediul online pentru postarile amuzante pe care le face aproape zilnic pe conturile lui de socializare. De data asta, prezentatorul de la „Neatza cu Razvan si Dani” si-a surprins fanii cu o reclama la o firma de servicii fenerare care a starnit amuzamentul tuturor de pe internet. 

Garsoniera de la Cluj este pe cale sa fie istorie, din doua motive: pentru ca a fost deja inchiriata si pentru ca pe internet au aparut deja alte anunturi mult mai amuzante. De exemplu, o firma din Galati care se ocupa cu serviciile funerare a gandit o altfel de reclama si s-a asigurat ca va atrage atentia tuturor. Desi persoanele care au vazut-o s-au impartit in doua categorii, reclama negativa tot reclama e, asa ca de aici pana la viralizare va mai fi un singur pas. Pana si Dani Otil a ramas uimit de ideea de marketing a galatenilor si nu a putut sa nu o aprecieze.

Eu zic ca e peste garsoniera de la Cluj.
Marketing next level... Dar cat de next putem merge? 
Oricum... Daca oamenii vor un barter... Ma bag”
, a scris Dani

Eu zic ca pentru FUN-ul din Funerare putea si fata asta sa nu fie atat de alunecoasa si sa se bucure mai mult... 
Asta e moartea?? Se pare ca e "dedicata" doar barbatilor.
Garsoniera" vine la pachet cu doamna? "Garsoniera" pt defuncta, doamna pt sotul indurerat?? Acum inteleg de ce mai imi zice sotul : " iubi, daca moare unul dintre noi, sa stii ca eu ma insor! " 
Mesajul cu fiti pozitivi se potriveste doar daca pozitivismul se refera la Covid ,fiindca altfel un om care gandeste pozitiv nu se gandeste deloc la subiect...vrea sa traiasca nu ...sa moara ...Deci nu mai aburiti barbatii ...!
, au fost reactiile internautilor.

>

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1175 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007323 (s)