News Flash:

Smiley si Gina, ipostaze interzise minorilor. Cei doi s-au sarutat pasional, iar fanii i-au taxat imediat. „Nu faceti asa ceva acasa”

10 Februarie 2022
334 Vizualizari | 0 Comentarii
Smiley

Smiley a reusit sa isi puna, din nou, fanii in cap. Artistul le-a aratat tuturor cateva cadre inainte de marea lansare a piesei „Mi-aduc aminte”, piesa ce vine la pachet cu un videoclip in care Gina Pistol joaca pentru a doua oara alaturi de iubitul ei. Contrar asteptarilor, mesajul lui Smiley nu a fost deloc bine primit, ba chiar s-a confruntat cu un val puternic de critici.

Smiley se saruta mai pasional ca niciodata cu Gina in videoclipul noii lui piese. Fanii au ramas umiti sa-i vada pe cei doi in astfel de ipostaze mai ales ca, pana acum, intimitatea lor era tinuta departe de ochii curiosilor. Cei care au asistat la scenele intense dintre cei doi nu s-au ferit sa arunce cu vorbe dure la adresa indragostitilor, criticandu-i pentru gesturile lor. De la faptul ca se prefac, la faptul ca sunt mult prea batrani pentru a mai face asta, toate au facut parte din valul de replici acide. Spre deosebire de Gina care a preferat sa ramana tacuta, Smiley a preferat sa le ofere tuturor un raspuns. 

"Am postat ieri pe Instagram un videoclip in care ma pup cu Gina. Au comentat foarte multe persoane, au comentat unii si foarte urat. S-au scandalizat de-a dreptul de aceasta manifestare iesita din comun. Vreau sa ii asigur ca este doar o cascadorie pentru un videoclip pe care urmeaza sa-l lansez. As vrea sa va asigur ca asa ceva nu se intampla in viata reala intre noi doi. Pentru cei care au fost scandalizati de acest videoclip, ii rog sa nu se uite la premiera melodiei mele si sa nu faca asa ceva acasa.", le-a transmis Smiley pe Instagram.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1360 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005400 (s)