News Flash:

Andreea Mantea s-a trezit cu fata distrusa dupa ce s-a demachiat. „Vai, este ceva de rau”

10 Februarie 2022
397 Vizualizari | 0 Comentarii
Andreea Mantea

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca vedetele sunt mereu incarcate cu tone de fond de ten, mai ales atunci cand merg la emisiuni. Acolo, acestea nu se machiaza singure, ci mereu exista cineva care are grija sa arate ca scoase din cutie. Din pacate, nu toti makeup artistii respecta normele de igiena si spala pensulele dupa fiecare vedeta, iar asta este una dintre pricipalele cauze ale distrugerii pielii de la nivelul fetei. 

Andreea Mantea este una dintre vedete care au avut mereu probleme la nivelul tenului, dar acum, aproape mai mult ca niciodata, aceasta simte ca a ajuns la capatul puterilor si cere ajutorul fanilor de pe Instagram. In timp ce se demachia, Mantea a observat ca fata ei este pur si simplu plina de cosuri si urme post acneice de care, se pare ca nu stia. Panicata pana peste masura, dar, totusi, transparenta cu fanii ei, vedeta a recunoscut ca principala cauza ar putea fi machiajul in exces. Acum ca si-a lasat tenul sa respire, vedeta de la Kanal D a declarat ca este deschisa la propuneri si daca cineva stie un antibiotic sau un tratament care ar putea sa o ajute, poate sa ii scrie in privat.

"Am ajuns acasa, m-am demachiat si cam atatea cosuri si cosulete am descoperit pe fata. Stiam ca multe ies pe baza de stres sau din cauza problemelor hormonale. Dar astea de aici? Vai, aici sunt doua. Este ceva rau. Nu inteleg, serios. Cred ca trebuie sa folosesc produse fara nimic in ele.", le-a povestit Andreea Mantea fanilor pe Instagram.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1283 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004925 (s)