News Flash:

Delia nu se uita la bani. Cat a dat artista pe o pereche de pantofi pe care ii are si Ariana Grande

10 Februarie 2022
444 Vizualizari | 0 Comentarii
Delia

Delia nu rateaza niciun trend. Artista se asigura ca are cele mai cool outfit-uri si, nu de putine ori, inspiratia ei vine din afara. Mai nou, Ariana Grande a fost un reper pentru jurata de la „X Factor” in momentul alegerii pantofilor potriviti.

Ariana Grande este una dintre cele mai puternice voci, iar stilul ei a avoluat atat de mult de-a lungul timpului, incat a devenit sursa de inspiratie si pentru altii. De la rochii voluminoase din tulle si pana la pony tail-ul care au consacrat-o, toate au devenit elementele dupa care Ariana este recunoscuta.

Delia este si ea o mare fana Ariana Grande, iar asta reiese din imaginile postate pe Instagram. Printre cele mai recente achizitii inspirate de stilul Arianei se numara o pereche de pantofi fucsia care fac partea dintr-o colectie lansata anul acesta de celebrul brand Versace. Ariana Grande a purtat pantofii Versace galbeni atunci cand a fost in emisiunea lui James Corden si au lansat inmnul post-pandemie. 

Ariana a asortat celebri pantofi galbeni Versace la o rochie Versace si a reusit un full look spectaculos. Delia a purtat pantofii la un shooting cu putin timp inainte de ziua ei. Delia nu este singura care se poate lauda cu ei. Adelina Pestritu si Cristina Stefania sunt si ele fericitele posesoare ale pantofilor bijuterie pentru care au scos din buzunar 1.090 de euro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1125 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005091 (s)