News Flash:

Cate clase are Dana Budeanu si cat de justificata este aroganta ei din online

10 Februarie 2022
1126 Vizualizari | 0 Comentarii
Dana Budeanu

Dana Budeanu este una dintre cele mai asumate prezente din spatiul public. Cei care o urmaresc, stiu ca aceasta nu se fereste de nimic si nu ii este teama sa spuna lucrurilor pe nume.

In ultima perioada, Dana Budeanu s-a retras de pe Youtube si s-a alaturat comunitatii ei de pe aplicatia pe care a lansat-o acum mai bine de jumatate de an. Totusi, creatoarea nu a uitat nici de ceilalti fani ai ei care nu au aplicatia, asa ca aparitiile ei la TV, in diferite emisiuni, dar si postarile de pe social media au acelasi scop ca si pana acum si anume, acela de a trezi populatia la realitate.

Totusi, multi dintre cei care o urmaresc pe Dana Budeanu nu stiu ce pregatire are aceasta. Ei bine, creatoarea de moda nu este deloc straina de studii si este, poate, una dintre cele mai pregatite prezente de pe scena mondena de la noi. Dana Budeanu a pus mereu accent pe studiile ei. Vedeta a studiat la Royal Holloway of London marketing-management, dupa care a urmat un master in European Business la London School of Economics. Doctoratul si l-a dat la University College London in integrare europeana.

„Am terminat Managementul si apoi Businessul European la London School of Economics si apoi mi-am dat doctoratul in Integrare Europeana la UCL:). Am ales ce a vrut tata… asta a fost”, declara designerul.  

Inainte sa devina cunoscuta, Dana Budeanu se putea lauda cu un portofoliu impresionant de vedete internationale. Tinutele create de ea au fost purtate afara de Jennifer Lopez, Eva Longoria sau Jessica Biel, iar in tara le-a imbracat pe Mihaela Radulescu, Andra si Corina.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1142 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006133 (s)