News Flash:

Un om de afaceri rust ofera recompensa uriasa pentru capul lui Putin. „Viu sau mort”

2 Martie 2022
477 Vizualizari | 0 Comentarii
V Putin 1

Un om de afaceri rus anunta prima recompensa pe capul lui Putin: 1.000.000 de dolari pentru ofiterii care il aresteaza pe presedintele Rusiei.

Alex Konanykhin, un om de afaceri rus a anuntat, intr-o postare pe o retea de socializare, ca va oferi o recompensa de 1.000.000 de dolari pentru arestarea presedintelui Rusiei, Vladimir Putin.

”Promit sa platesc 1.000.000 de dolari ofiterilor care, respectandu-si datoria constitutionala, il aresteaza pe Putin ca si criminal de razboi, in conformitate cu legile ruse si internationale”, a scris Alex Konanykhin, pe LinkedIn, potrivit Jerusalem Post.

”Putin nu este presedintele Rusiei, deoarece a ajuns la putere ca urmare a unei operatiuni speciale de aruncare in aer a blocurilor din Rusia, apoi a incalcat Constitutia prin eliminarea alegerilor libere si uciderea oponentilor sai. (...) In calitate de etnic rus si cetatean rus, vad ca este datoria mea morala sa facilitez denazificarea Rusiei. Voi continua sa ajut Ucraina in eforturile sale eroice de a rezista asaltului Ordei lui Putin”, a adaugat omul de afaceri.

Mesajul lui Alex Konanykhin a fost postat si pe Facebook, insa reteaua sociala i-a blocat postarea., informeaza ziare.com.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1336 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005132 (s)