News Flash:

Rachetele au lovit Harkov, Herson si Ohtirca. Ambasada Ucrainei: Peste 350 de morti in ultimele zile

1 Martie 2022
454 Vizualizari | 0 Comentarii
razboi ucraina rusia

Este a sasea zi a razboiului pe care Rusia il poarta in Ucraina. A fost din nou o noapte cu bombardamente intense asupra principalelor orase ucrainene, Kiev si Harkov, iar la Ohtirca, 70 de militari ucraineni au fost ucisi dupa un atac al artileriei ruse asupra bazei lor. Alarmele anti-aeriene au sunat si in patru regiuni din vestul tarii, una dintre ele aproape de granita cu Polonia. Intr-un nou mesaj, presedintele Volodimir Zelenski acuza Rusia de crime de razboi. El a cerut Uniunii Europene sa aprobe aderarea imediata a tarii sale.

 Potrivit unor noi imagini surprinse de satelit, coloana formata din cateva sute de vehicule militare rusesti care avanseaza in directia Kiev se intinde, de fapt, pe o lungime de 64 de kilometri.
Kremlin: Daca Zelenski depune armele, „nu vor mai fi victime”
ACTUALIZARE, 1 MARTIE, ORA 15:25 Kremlinul a declarat marti ca, daca presedintele ucrainean Volodimir Zelenski ar da ordin trupelor tarii sale sa depuna armele, „nu ar mai exista victime” in Ucraina.

„El poate da ordin ca armele sa fie depuse, atunci nu vor mai fi victime”, a declarat marti purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov, in timpul conferintei sale de presa zilnice. informeaza digi24.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1176 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006213 (s)