News Flash:

Tentativa de lichidare a lui Zelenski, dejucata. Rusia scoate submarinele nucleare sub pretextul unor exercitii

2 Martie 2022
852 Vizualizari | 0 Comentarii
submarin

UPDATE 03.37 O grupare de desant rusa a aterizat la Harkov, iar soldatii ucraineni au luptat cu ea, a raportat  Serviciul de Securitate al Ucrainei, pe canalul Telegram al Radei Supreme a Ucrainei .   "Un grup rusesc de desant a aterizat la Harkov. Fortele de ocupatie au atacat un spital - Centrul Clinic Medical Militar al Regiunii de Nord. O batalie a izbucnit intre invadatori si aparatorii ucraineni", se arata in comunicat. Potrivit canalului Telegram „Fortele Armate Operationale”  atacul a avut loc intr-un moment in care orasul si regiunea au anuntat o alerta aeriana.  UPDATE 02.15 In regiunea Sumy, Bayraktar a distrus doua coloane inamice. Numarul invadatorilor distrusi nu este specificat. In seara zilei de 1 martie, Bayraktar a inceput sa lucreze impotriva ocupantilor din regiunea Sumy, distrugand multe echipamente rusesti. Acest lucru a fost anuntat de seful Administratiei Regionale de Stat Sumy Dmytro Zhyvytskyi pe  Facebook. Astfel, armata ucraineana a neutralizat aproximativ 80 de vehicule si echipamente militare, jumatate dintre ele fiind lansatoare de rachete „Grad MLRS”. Acest lucru s-a intamplat langa satul Pustoviitivka din districtul Romensky. De asemenea, aproximativ 100 de vehicule militare rusesti, majoritatea tancuri si transportoare blindate de trupe, au fost distruse in apropierea satului Bishkin. Anterior, langa Harkov, armata ucraineana a bombardat Brigada 200 de puscasi motorizata a Fortelor Armate Ruse.  

UPDATE 00.55 Inamicul a pierdut initiativa tactica si si-a incetinit progresul Fortele armate ale Ucrainei au respins atacul Rusiei atat de hotarat incat statul agresor trebuie sa efectueze mobilizari pentru a crea rezerve. Declaratia relevanta a fost facuta de comandantul sef al Fortelor Armate ucrainene Valery Zaluzhnyi pe pagina sa de Facebook , relateaza un corespondent Ukrinform. „Intreaga lume poate vedea cum statul agresor, Federatia Rusa, duce un razboi sangeros impotriva Ucrainei, folosind aviatie cu raza lunga, operationala si tactica cu implicarea munitiei ghidate de precizie. Ocupantii rusi vizeaza civilii urbani, dar acestia apasa fara inima pe tragaci, facandu-i criminali de razboi. Fortele armate ale Ucrainei au respins atacul Rusiei atat de hotarat incat statul agresor trebuie sa efectueze mobilizari pentru a crea rezerve. Inamicul a pierdut initiativa tactica si a incetinit progresul”, a scris Zaluzhnyi.   Intr-o lupta apriga in directia Chornobil, seful de Stat Major al Armatei 36 (Ulan-Ude) din Districtul Militar de Est a fost ranit. In districtul operational Siverskyi, comandantul Brigazii a 11-a separata de asalt aerian (Ulan-Ude) a Fortelor Aeropurtate ale Federatiei Ruse a fost ucis (conform diferitelor date, ranit). „Ocupantii rusi au doua optiuni: sa fie distrusi sau sa se predea. Suntem pe pamantul nostru si il vom apara pana la ultima picatura de sange. Fie al nostru, fie al invadatorului”, a subliniat Zaluzhnyi.

UPDATE 00.27 Coloana vehiculelor lui Kadyrov a fost distrusa langa Borodianka. O coloana de vehicule inamice a fost distrusa in apropierea satului de tip urban Borodianka, regiunea Kiev.  Declaratia relevanta a fost facuta de Politia Regiunii Kiev pe pagina sa de Facebook, relateaza un corespondent Ukrinform. „La 1 martie 2022, in vestul Regiunii Kiev, unde luptele au loc, langa satul Borodianka, aparatorii ucraineni au distrus o coloana inamica de vehicule militare marcate cu V. In special, au fost folosite pentru a transporta munitie de calibru mare si produse alimentare din magazinele ucrainene. Politia raionului Bucha a confiscat munitia”, se arata in raport, informeaza adevarul.ro.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1328 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007078 (s)