News Flash:

Ce salarii primesc soldatii rusi. Dan Negru a vorbit despre recompensa luptatorilor lui Putin

1 Martie 2022
517 Vizualizari | 0 Comentarii
Dan Negru

Dan Negru este foarte ancorat in realitatea trista care a inceput acum cinci zile. Prezentatorul de la Kanal D a vorbit despre mai multe aspecte legate de razboi, printre care si banii pe care ii primesc oamenii trimisi sa lupte pentru tara lor cu orice pret.

In ulTimele zile, Ucraina trece prin cele mai negre pagini de istorie. De aproape o saptamana, trupele rusesti lupta pentru a cuceri cele mai mari orase din Ucraina. Imaginile in care soldatii rusi abandonau tancurile de lupta sau dadeau mesaje familiei si nu stiau unde se afla, fac inconjurul intregii lumi. Din pacate, asta este realitate, iar pentru unii dintre ei nu este deloc usor. Totusi, fie ca stiu, fie ca nu stiu, cu totii sunt angrenati in aceeasi lupta. 

„30 mii ruble/luna (vreo 300 euro) castiga un soldat rus si vreo 10 mii de hrivne (tot vreo 300 euro) un soldat ucrainian.

Salariul minim in Ucraina e 143 euro/luna si in Rusia de 123 euro. Doua dintre cele mai corupte tari din lume cu populatii saracite si cu oligarhi miliardari care si-au facut averile din afaceri cu statul si pe seama fostului URSS. Un razboi din care tot cei multi si saraci pierd!

Sa ne bucuram de Europa !

Si de vorba unui filosof roman care a spus: „In Europa e dominanta latina si spiritul european nu e slav sau german. E latin! Latinitatea e dominanta europeana” Bucurati-va de Europa!”, a transmis Dan Negru. 

Salariile din Guvern si Aparare in Ucraina variaza intre 1.947 lei pe luna (salariul mediu minim) si 5.768 lei pe luna.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1138 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004687 (s)