News Flash:

Un articol publicat si apoi sters al agentiei de presa oficiale a Kremlinului pregatea victoria Rusiei in Ucraina

1 Martie 2022
508 Vizualizari | 0 Comentarii
Vladimir Putin

Agentia de stat rusa RIA Novosti a publicat, in dimineata zilei de 26 februarie, un articol prin care Rusia recunoaste razboiul de cucerire a Ucrainei si aducerea acesteia inapoi in Rusia. La scurt timp, articolul a fost sters, insa acesta a ramas in arhiva.

„Rusia isi restabileste unitatea – tragedia din 1991, aceasta catastrofa teribila din istoria noastra si dislocarea ei nefireasca au fost depasite”, se arata in articolul publicat de agentia rusa de stat.

„Rusia isi implineste integritatea istorica, adunand lumea rusa, poporul rus laolalta – in toata deplinatatea sa de mari rusi, belorusi si mici rusi”, continua autorul.
Articolul din RIA Novosti arata cum Putin si-a asumat o lupta cu Occidentul pentru a consolida „spatiul rus” si a anuntat „intorcerea Ucrainei in Rusia”:

„”Insa in cazul consolidarii controlului geopolitic si militar deplin al Occidentului asupra Ucrainei, intoarcerea sa in Rusia ar fi devenit complet imposibila – ar fi trebuit sa luptam pentru ea cu blocul atlantic. Acum aceasta problema a disparut – UCRAINA S-A INTORS LA RUSIA”., informeaza g4media.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1223 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005487 (s)