News Flash:

Zelenski le cere liderilor europeni sa ii fie alaturi si sa lupte impotriva macelului din Ucraina

2 Martie 2022
454 Vizualizari | 0 Comentarii
Zelenski

Presedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, s-a adresat marti Parlamentului European. I-a indemnat pe liderii europeni sa „demonstreze ca sunteti cu noi” si ca „lumina va invinge intunericul”.
 
 
Intr-o conferinta online, stand in fata drapelului tarii, Zelenski le-a spus liderilor europeni ca astazi va fi ultima zi pentru unii dintre ucrainenii care apara tara. Potrivit lui, Ucraina plateste un pret foarte mare pentru idealurile europene: „Mii de oameni ucisi, doua revolutii, un razboi si cinci zile de invazie pe scara larga”.

„Nu citesc dintr-un scenariu, pentru ca faza de scenarii pentru Ucraina s-a incheiat. Acum avem de-a face cu moartea, cu viata reala. Ne sacrificam cei mai buni oameni, cei mai valorosi”, a spus Zelenski, citat de The Guardian.

Presedintele Ucrainei a transmis ca face aceasta declaratie intre doua bombardamente si ca chiar in aceasta dimineata doua rachete au lovit Piata Libertatii din Harkov.

„Ne dorim sa ne vedem copiii in viata. Cred ca dorinta noastra este una corecta. Luptam pentru supravietuire. Luptam pentru a fi membri egali ai Europei”, a mai spus Zelenski.

Acesta le-a cerut tuturor sa demonstreze ca sunt cu adevarat europeni si sa se alieze impotriva Rusiei.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1224 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004698 (s)