News Flash:

Mesajul lui Zelenski dupa ce a stat la masa negocierilor cu reprezentantii Rusiei

1 Martie 2022
604 Vizualizari | 0 Comentarii
Volodimir Zelenski

Zelenski a demonstrat ca este ubn adevarat erou national. Presedintele Ucrainei s-a alaturat armei si lupta pentru acelasi scop comun si anume, apararea patriei. Ieri, Zelenski a mers la negocieri cu oficiali rusi, chiar daca nu avea prea multe sperante. Rusii i-au demonstrat, inca o data, ca nu sunt oameni de cuvant si chiar in timpul negocierilor, Harcovul era bombardat din toate partile.

„Trupele ruse au bombardat Harkov folosind artileria cu rachete”, a spus Zelenski intr-un videoclip postat pe pagina sa de Facebook . „Aceasta este, fara nicio indoiala, o crima militara. Un oras linistit. Cartiere rezidentiale linistite. Niciun singur obiect militar la vedere”.

„Pentru o astfel de crima, trebuie sa existe un tribunal. Unul international. Aceasta este o incalcare a tuturor conventiilor. Nimeni in lume nu te va ierta pentru uciderea oamenilor pasnici ucraineni. Aceasta este Ucraina. Aceasta este Europa. Acesta este anul 2022. Raul, inarmat cu rachete, bombe si artilerie, trebuie oprit imediat”.

„Aceste negocieri au avut loc pe fundalul bombardamentelor si impuscaturilor asupra teritoriului nostru, a oraselor noastre”, a spus el. „In mod clar, a existat o coordonare a atacurilor cu procesul de negociere. As sustine ca, intr-un mod atat de putin viclean, Rusia incearca sa ne distruga. Dar nu pierdem timpul. Nu vom permite o astfel de tactica. Negocierile reale pot avea loc numai atunci cand o parte nu o ataca pe cealalta cu artilerie cu rachete chiar in momentul negocierilor”. a fost mesajul transmis de Volodimir Zelenski. Presendintele Ucrainei nu are de gand sa cedeze si vrea sa lupte pana cand va iesi invingator.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1266 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005193 (s)