News Flash:

Tudor Gheorghe i-a facut praf pe manelisti si pe artistii din ziua de azi. „Se mataie parca sunt bolnavi de poliomielita”

25 Martie 2022
435 Vizualizari | 0 Comentarii
Tudor Gheorghe

Tudor Gheorghe este unul dintre marii artistii ai tarii noastre. Aceasta continua sa ofere spectacole exceptionale, umple sali in intreaga tara, iar, mai nou, a dat startul primului turneu de anul acesta. Desi a fost pandemiei, Tudor Gheorghe a stiut ce si cum sa faca astfel incat sa nu simta lipsa concertelor. Totusi, recunoaste ca nu a dus-o la fel de bine ca manelisti despre care a avut cate ceva de spus intr-un podcast,

Invitat in prima editie a podcastului Altceva cu Adrian Artene', realizat de jurnalistul Adrian Artene si difuzat pe Youtube, maestrul a decis sa vorbeasca deschis despre industria muzicala romaneasca.

Nu detest, Doamne fereste! Sunt invidios, intr-un fel, pe toti prietenii mei cantareti care se duc la nunta, din asta traiesc, treaba lor si bine fac. Nu stiu… Eu sunt facut sa ma duc in cabina, sa ma dezbrac de toalele civile, sa ma imbrac elegant, sa apar in lumina reflectoarelor, in fata unui public care asteapta de la mine ceva. 

Nu-s facut pentru distractie. Nici nu stiu ce sa cant la o nunta, desi am facut patru spectacole de folclor… Ii fac zob pe manelisti, iti dai seama? Am facut un spectacol cu „Mahalaua Mon Amour', care este splendoarea de pe lume.

Nu, nu am nimic cu ei (n.r. manelistii), imi sunt dragi, pe cuvant. Din punct de vedere muzical sunt admirabili. Sigur, e acelasi cantec, acelasi ritm si ei se prostesc. Acolo trebuie si altceva, nu numai simt muzical, mai trebuie ceva in plus

Asa cum ma irita la ora actuala toata muzica asta, care am impresia ca e acelasi cantec. Nu pot sa-mi dau seama care este diferenta. Fetitele astea care canta acum se mataie parca sunt bolnave de poliomielita', a adaugat el.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1173 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006547 (s)