News Flash:

Ce parere are Dan Negru despre serialul in care joaca Zelenski. „Actori tampi de hahaieli si telenovele”

24 Martie 2022
785 Vizualizari | 0 Comentarii
Dan Negru

Zelenski a ajuns la putere in 2019, cu promisiunea ca va pune capat razboiului cu separatistii sustinuti de Putin, cei prin care in 2014 Ruisa a anexat Crimeea. 

Inainte de acest lucru, Volodimir Zelenski a devenit un personaj foarte apreciat in Ucraina jucand intr-o comedie TV, numita „Slujitorul poporului”. Dan Negru s-a uitat si el la acest serial si, documentat ca de obicei, a tinut sa impartaseasca cateva idei si cu fanii lui de pe social media. 

„Am vazut Slujitorul poporului' serialul care l-a facut pe Zelinski presedinte. Un sitcom clasic cu aceleasi probleme ca la noi: coruptie, politicieni ieftini, soselele lipsa, fosti securisti (kgb-isti) deveniti oligarhi. O satira politica.

Media romaneasca a blocat in ultimii ani programele de satira politica finantand telenovele sau seriale tampitele', a scris Dan Negru pe Facebook.

„Romania e una din putinele tari fara umor politic, Divertis a fost ultima satira politica. ‘A disparut publicul smart a lu Divertis a fost explicatia. Publicul ala a dat un presedinte in Ukraina. Bun sau rau va decide istoria.

La noi insa actorii tampi de hahaieli si telenovele sunt departe de prototipul pe care a fost construit actorul Zelinski.

Scenaristul filmului si prietenul de multa vreme al lui Zelenski este Yuriy Kostyuk. Se ocupa si azi de strategia de comunicare. Kostyuk era si el o vedeta cunoscuta publicului larg. Nici din astia n-am construit.

Serialul incepe cu discutia a trei oligarhi, fosti securisti KGB. Stiti vreun sitcom romanesc sau vreun program de divertisment in care oligarhii/moguli de la noi au fost ridiculizati?

Cand era om de media, Zelinski spunea ca Cvartal are peste 100 de scenaristi angajati. Noi nu avem atatia in toata Romania.

De asta orice idee cum ca artisticareala de la noi ar putea scoate un presedinte e o abureala. Noi am construit o altfel de satira si am educat un altfel de public', a conchis omul de televiziune.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1189 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006366 (s)