News Flash:

Cristina Ciobanasu si Vlad Gherman sunt din nou impreuna?! „Ideea de a arata ca... ”

25 Martie 2022
648 Vizualizari | 0 Comentarii
Vlad

Vlad Gheman si Cristina Ciobanasu si-au pus din nou fanii pe jar. Cei doi actori continua sa se inteleaga foarte bine, iar unele imagini pe care le posteaza pur si simplu nu sunt deloc pe placul urmaritorilor. Mai mult, comunitatea lor este foarte indignata de faptul ca vor sa pastreze anumite aparente  cand toata lumea stie, de fapt, care este realitatea. 

Vlad Gherman a suferit foarte mult dupa despartirea de Cristina Ciobanasu. Cei doi au avut o poveste de dragoste desprinsa din filme si nimeni nu se astepta ca finalul lor sa nu fie unul fericit. Criss si Vlad s-au cunoscut pe platourile de filmare de la Pariu cu Viata si au continuat sa formeze un cuplu si in afara serialului. Lucrurile intre ei nu mai functionau la fel de bine ca inainte, asa ca au decis ca cel mai bine pentru ei, dar si pentru cariera lor este sa puna punct.

Tocmai din cauza faptului ca actorul are o relatie cu o alta colega de-ale lui de platou, Oana Mosneagu, fanii nu tolereaza ca acesta sa continue sa posteze imagini cu fosta iubita, Cristina, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat intre ei si nu ar exista o despartire care i-a afectat profund, in special pe Vlad care a ajuns la psiholog.

„Ideea asta de a arata ca ati ramas prieteni e o mare minciuna, nu poti fi prieten cu cineva pe care l-ai iubit atat de mult intr-un alt mod. Treci peste, Vlad.. altfel vei ramane singur suferind dupa Cristina si ea va fi fericita la casa ei cu sotul si copiii", a spus un internaut.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1159 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006148 (s)