News Flash:

Catalin Cazacu si Ramona Olaru s-au impacat. Cei doi se pregatesc deja de nunta. „Vreau sa fie cat mai repede”

25 Martie 2022
366 Vizualizari | 0 Comentarii
Cazacu

Saptamanile trecute, Ramona si Catalin Cazacu si-au bagat fanii in ceata. Cei doi nu s-au mai afisat deloc impreuna, iar faptul ca blondina nu il mai urmareste pe social media a ridicat un mare semn de intrebare. Ei bine, fanii ar trebui sa se linisteasca, caci se pare ca sportivul inca mai are ganduri de insuratoare si nu cu oricine, ci chiar cu Ramona.

Ramona Olaru face ce face si innebuneste barbatii din jurul ei. Blodina i-a pus capac si lui Catalin Cazacu care se pare ca vrea sa imbatraneasca alaturi de ea. Sportivul este impreuna cu Ramona de cateva luni si, desi au avut multe suisuri si coborasuri, inca mai spera sa isi uneasca destinele cat mai repede, poate chiar anul acesta daca este de acord si Ramona.


„Nunta mea vreau sa fie cat mai repede, avem planuri, am spus si voi spune tot timpul, Ramona Olaru este femeia cu care eu imi doresc sa imbatranesc. I-am spus si ei, asa ca nu stim daca va fi nunta maine sau poimaine, dar e un lucru pe care ni-l dorim.Sper sa fie anul acesta.„, a declarat Cazacu pentru click.ro.

Pana acum, Ramona si-a manifestat si ea dorinta de a se aseza la casa ei, ba chiar isi doreste sa devena mamica. Acesta a batut multe apropouri la acest subiect si, după cum a spus si ea, Cazacu este foarte atent la nevoile ei, deci nu este exclus ca cei doi sa devina parinti atunci cand vor simti ca este momentul potrivit pentru asta.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1336 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006599 (s)