News Flash:

Ce parere are Theo Rose despre Fulgy. Artista nu s-a ferit sa il caracterizeze pe fiul Clejanilor

25 Martie 2022
429 Vizualizari | 0 Comentarii
Theo Rose

Theo Rose si-a dorit atat de mult sa faca muzica, incat si-a convins parintii sa o inscrie la celebrul Liceu „Dinu Lipatti” din Capitala. Asa cum era de asteptat, artista a avut multi colegi talentati care azi activeaza in domeniul muzical, printre care si Fulgy, baiatul Clejanilor.

Toata lumea stie derapajele pe care le-a avut Fulgy anul trecut. Theo Rose a vorbit despre el in podcastul lui Gojira si l-a prezentat asa cum nu il stie lumea, din perspectiva unei foste colege. Artista a subliniat in repetate randuri ca este baiat foarte talentat si ca avea toate sansele sa fie un nume puternic in muzica, doar ca anturajul l-a prostit. De aseamenea, Theo a apreciat tot timpul la el ca a fost foarte muncitor si ca avea o inclinatie aparte pentru pian.

„Fulgy este foarte talentat. N-are nimeni ce sa-i zica! E foarte bun pianist. E un pianist foarte bun. Cand era mai mic, in liceu, Fulgy era olimpic. Canta foarte bine si la chitara bass. Foarte bun! E un copil foarte talentat si a si muncit. Muncea si studia intruna, adica asa mi-l amintesc eu pe Fulgy din liceu. Nu stiu… Poate ca s-a alaturat unor anturaje dubioase.

Eu asa tind sa cred. Era foarte cuminte si cred ca a vrut sa iasa cumva din zona asta de cumintenie. Era foarte cuminte! Eu cu Fulgy chiar aveam ce sa vorbesc.

Avea multe cunostinte, era foarte curios, cauta, venea cu tot felul de idei, ne strangeam in sali si cantam impreuna. Era o chestie foarte misto. Imi pare rau daca s-a pierdut asa… din drumul ala. Cred ca avea mare potential', a declarat Theo Rose.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1173 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006742 (s)