News Flash:

Noi premonitii din partea lui Carmen Harra. Cat va mai dura razboiul si cum va fi afectata Romania

24 Martie 2022
1797 Vizualizari | 0 Comentarii
Carmen Harra

Carmen Harra nu avea cum sa nu isi exprime parerea cu privire la subiectul care preocupa o lume intreaga. Carmen stie deja ce se va intampla in acest razboi si cine va fi adevarata victima. Harra si-a expus premonitiile la Antena 3 si, din pacate, nu sunt cele mai bune. Informatiile pe care aceasta le-a prezentat par a se adeveri, incetul cu incetul si pare ca traim anul cu cele mai nefasta intamplari. Vedeta a sustinut, fara sa se teama, ca si viata lui Putin este in pericol si ca nu ii vede cel mai fericit final.


Carmen Harra este recunoscuta pentru capacitatea ei de a vedea lucruri in viitor. Vedeta a fost prezenta la numeroase emisiuni si, de cele mai multe ori premonitiile ei s-au adeverit. De data asta, daca se intampla ceea ce prezice Harra, putem spune ca asistam la schimbari drastice pe scena politica.

„Pana de Buna Vestire ceva se intampla. Lucrurile sunt foarte tensionate si pe muchie de cutit si lumea actioneaza pe emotii negative, pe spaima si pe frica. Adevarul este ca, in acest moment, exista doua posibilitati: sau Rusia se asociaza cu China si ei se simt atunci foarte puternici si nu le mai este frica de restul lumii, sau China nu va adera la aceasta alianta cu Rusia, sub influenta NATO, a Americii, desi China ar fi preferat sa fie asociata Rusiei, nu NATO. Pericolul il reprezinta, de fapt, China, este un pion important pe tabla de sah. Si pozitia ei va determina daca Putin se simte destul de puternic sa atace restul lumii’’, a declarat ea pentru Antena3.

‘’El acum este intr-o stare de nebunie dusa la maximum. Toata lumea pentru el este tradatoare. El din aceasta batalie iese injunghiat. Plata vine si pentru el, iar urmatoarele zile sunt definitorii. Putin se pozitioneaza departe de toti oamenii din jurul lui, frica lui este bine intemeiata pentru ca sunt oameni in jurul lui care ar vrea sa-l elimine, mai ales ca incep rusii sa se trezeasca. Apoi sunt niste manevre politice care vor intra in joc in urmatoarele zile si care l-ar putea face sa-si reconsidere nebunia. Si daca are vreo sansa sa-si scape macar pielea, sansa asta o are in urmatoarele zile’’, a mai spus ea.

„Razboiul poate merge in doua directii: sau se aplaneaza undeva intr-un mod miraculos, sau escaladeaza in ceea ce numim al Treilea Razboi Mondial. Am avut aceasta viziune nefericita, cu bazele militare ale Americii atacate. Este posibil sa se detensioneze situatia acum pana la Buna Vestire, dupa asta lucrurile ies de sub control. Parerea mea e ca nu ne putem permite acest razboi si ca el de fapt nu se va intampla. Ceea ce se intampla este un genocid, Putin este acuzat de crime de razboi, se simte tradat si incoltit de cei din jurul lui, toti vor sa se detaseze de el. Intotdeauna exista o interventie a divinitatii care vine sa faca justitie. Exista sansa unei porti de lumina, sa iesim din situatia asta. Si sansa asta este acum’’, a declarat clarvazatoarea.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1103 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005885 (s)