News Flash:

Laurentiu Reghecampf a pierdut primul proces in fata fostei sotii. Cum a reactionat Anamaria la aflarea vestii

24 Martie 2022
519 Vizualizari | 0 Comentarii
Anamaria Prodan

Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf sunt la cutite, in continuare. Cei doi se afla in plin proces de divort, iar pe tot parcursul conflictului, fostii soti au inceput sa se atace. Primul proces a fost deja castigat de catre Anamaria Prodan, iar reactia ei nu a incetat sa apara imediat dupa reusita.

Vestile bune vin la final de saptamana pentru Anamaria Prodan. Fosta partenera a lui Laurentiu Reghecampf a reusit sa castige impotriva antrenorului o ordonanta prezidentiala. Impresara a tinut imediat sa le comunice si fanilor de pe Instagram aceasta reusita de care este foarte mandra atat ea, cat si cei din anturajul lor.

„Am castigat ca aceasta ordonanta presedintiala pe care s-a luptat sa o castige sa fie declarata nefondata! Ai luat pe cineva si l-ai adus in casa noastra, in patul nostru, au disparut lucruri din casa. Si noi l-am iertat! Cat de mic poate sa fie acest barbat!“, a spus Anamaria Prodan, conform click.

„Tot ceea ce a sustinut Anamaria Prodan s-a bazat probe clare, de necontestat, privitoare la Corina Caciuc si la disparitia sau vanzarea bunurilor comune ale familiei Prodan-Reghecampf, dar si la banii trimisi direct in contul acesteia”, au dezvaluit surse din anturajul apararii Anamariei Prodan, conduse de avocatul Oleg Burlacu.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1238 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004578 (s)