News Flash:

Neti Sandu, detalii halucinante despre relatia pe care a avut-o cu mama ei. „Nu a inteles deloc cine sunt”

25 Martie 2022
382 Vizualizari | 0 Comentarii
Neti Sandu

Neti Sandu a deschis, de curand, unul dintre cele mai sensibile subiecte pentru ea. Prezentatoare a preferat sa tina mereu departe de ochii curiosilor detalii legate de viata personala. Dupa ce in urma cu cateva luni a vorbit despre capitolul relatii si de ce nu are un iubit pana la varsta asta, acum, horoscopista a aborbat subiectul legat de relatia pe care a avut cu mama ei.

Neti Sandu este una dintre cele mai renumite horoscopiste. Cu peste 20 de ani de experienta la PRO TV, Neti poate da oricand lectii generatiei tinere. Aproape ca nu este persoana care sa nu se fi ghidat, macar o data, dupa previziunile astrala prezentat de Neti Sandu, Despre cariera ei nu a mai ramas nimic de spus, insa viata personala a fost mereu un subiect pe care l-a tinut departe de ochii curiosilor.

Neti Sandu este una dintre persoanele care au ce povesti si ale caror intamplari pot deveni lectii de viata. Prezentatoarea de la horoscop a stiut mereu cum sa isi gestioneze toate aspectele personale, astfel incat focusul sa fie pe cariera. Nu de putine ori a primit din partea publicului intrebari legate de viata personala, de iubit si de relatia cu parintii, in special cu mama, dar a preferat sa le tina pentru ea sau sa le expuna la momentul oportun, iar acel moment se pare ca a venit.

,Mama voia ca totul sa fie executat perfect, bunicul era foarte exigent, el era figura centrala. Parintii ne dadeau ordine ce sa facem, cum sa facem.

Eu eram agresiva. Mama ma cataloga ca fiind rea, pentru ca eram foarte vocala. Niciun argument nu tinea in fata mamei, asta a tinut pana la sfarsit. Din pacate, ea nu ne-a inteles pe noi deloc si nici noi nu am reusit sa intram vreodata in capsula ei. Ea se mandra foarte tare cu mine. Ma lauda, dar nu a inteles cine sunt deloc, vad ca nu avea cum sa inteleaga, dar ea era nemaipomenita, insa asa era crescuta.” , a marturisit Neti. 

,Eu fiind o fire mai introvertita nu aveam chef sa fac lucruri cand ziceau ei. Ei nu respectau deloc acest timing la copii. Eu nu am inteles niciodata cum eram eu atat de diferita de ei. Nici casa nu mi se parea ca mi se potriveste .

Sora-mea pentru ca a fost obligata, refuza cu seninatate sa invete, iar ca sa scap invatam eu, dar mie mi se potrivea, eu am ales culoarul care mi s-a potrivit.”, a mai dezvaluit Neti Sandu in podcastul lui Damian Draghici.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1141 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005199 (s)