News Flash:

Vladuta Lupau, anuntul pe care a surprins pe toata lumea. „De abia am asteptat sa spun in gura mare ca... ”

25 Martie 2022
547 Vizualizari | 0 Comentarii
Vladuta Lupau

Vladuta Lupau si-a luat fanii prin surprindere. Artista le-a dat cea mai mare veste celor care o urmaresc dis-de-dimineata si a fost asaltata cu zeci de mesaje.

Vladuta Lupau si-a umit fanii cu planurile ei de viitor. Artista nu sta deloc degeaba si, dupa ce si-a facut ordine in viata profesionala, acum a trecut la cea persoanala. Artista si-a dorit foarte mult sa devina mamica, mai ales ca are o relatie frumoasa cu sotul ei si vrea sa se bucure din timp de copilul ei. Chiar daca nimeni nu a pus presiune pe ea pana acum, Vladuta a simtit ca nu mai vrea sa piarda mult timp pana cand isi va tine in brate propriul copil.

„Minunea mea …azi de BUNA VESTIRE,…primele cuvinte pe care vreau sa ti le spun si sa le stii si tu sunt: Ii multumesc Lui Dumnezeu in fiecare clipa, din toata inima mea, ca te-a pus pe tine, cel mai mare dar a Lui, in pantecele meu! Si abia dupa ce ti-am zis asta, iti spun ca… te iubesc!

Abia astept sa pot sa-ti povestesc toata povestea ta si cat de multe “figuri” ai facut pana azi… dapai de azi incolo (nu-i nimic, in lumea asta, unde te asteptam, se zice ca parintii iarta si uita orice copiilor lor) … si totodata sa-ti mai povestesc si cat de mare este puterea Lui si ce minune mare esti tu!

Am asteptat aceasta zi in care sa zic in gura mare ca voi fi “mamica” … (woow!!!) Da! Eu ❤️ voi fi mamica ta!
Ce zici?! … stai sa vezi ce mamica … si staaaai sa vezi ce tatic! (O sa ne “batem” de la care pe care iubeste mai tare!)

Ce mai vreau sa stii …
…nu-ti promit ca iti voi da marea si sarea in viata ta, dar iti promit ca te voi invata sa-L iubesti pe Dumnezeu si atunci El iti va da tot ceea ce iti doresti! Crede-ma! 

Te iubesc minune si abia astept sa ne vedem! Stiu sigur ca va fi dragoste mare si nemuritoare intre noi!
Cu drag, mami!
”, a scris artista.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1166 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005333 (s)