News Flash:

Tudor Chirila, revoltat pe subiectele pe care elevii le-au primit la Evaluarea Nationala

14 Iunie 2022
663 Vizualizari | 0 Comentarii
Tudor Chirila

La Evaluarea Nationala la limba romana din acest an elevii, au avut de analizat, in prima parte, un fragment din cartea „Toate panzele sus!” a lui Radu Tudoran. Intrebarile la care trebuiau sa raspunda erau simple si, in plus, informatiile apareau in text. Tudor Chirila s-a aratat indignat si a aluat atitudine intr-un live pe Facebook, comentand ca primele patru intrebari au fost pur si simplu despre memorarea fara rost.

„Am ramas un pic socati. Pentru ca cel putin primele puncte ni se par total inutile pentru acesti copii. (…) De ce ne intereseaza pe noi ce sa afla in magazia vasului? Ce este examenul asta? Este un examen de Academia de Politie? Vrem sa ne asiguram ca copiii astia au citit textul? Ii verificam daca au tinut minte?

Este neimportant. Chiar si pentru clasa a VIII-a. Adica, cand copiii navigheaza pe YouTube, au acces la tot felul de informatii. Noi intrebam in Evaluarea Nationala 2022 ce se afla in magazia vasului si lucrurile continua de parca copiii o sa se angajeze la Waze sau la Google Maps. (…) Suruburi, cuie, asta este Evaluarea Nationala', a spus Tudor Chirila.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1311 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006426 (s)