News Flash:

Moment de-a dreptul penibil pentru un model international. Vedeta a ramas fara pantofi fix pe covorul rosu

14 Iunie 2022
380 Vizualizari | 0 Comentarii
Emily

Emrata este una dintre cele mai frumoase femei din lume. Aceasta a activat mult timp ca si model si a defilat pentru unele dintre cele mai mari case de moda. Pandemia a facut-o sa isi faca ordine in prioritati, astfel ca a ales sa se dedice mai mult vietii de familie.


Deli este celebra, Emily Ratajkowski nu este nici ea lipsita de momente penibile. Unul dintre ele a avut loc chiar la MET Gala de anul acesta, dar filmarea abia acum a devenit virala. Imediat dupa ce a coborat din masina, Emrata se pregatea sa paseasca pe covorul rosu amplasat in fata The Mark Hotel.


Intr-un moment de neatentie, platformele semnate de Versace au fugit din picioarele modelului. Un bodyguard a ajutat-o sa isi recupereze pantoful, dar se pare ca Em nici macar nu i-a multumit. Atitudinea modelului i-a revoltat pe internautii care au inceput imediat sa o critice si sa-i atraga atentia ca nici macar nu s-a uitat in ochii celui care a ajutat-o.


Emily a devenit mamica la inceputul anului 2021 si pare ca acest rol o prinde de minune. Modelul este foarte deschis si a declarat ca nu va pune nicio presiune asupra copilului ei. „Avem o teorie complexa atunci cand vine vorba de sexul copilului nostru. Chiar daca toata lumea ne intreaba ce vrem, cred ca nu vom sti exact ce sex are pana nu va implini 18 ani. Este o alegere pe care el sau ea va trebui sa o faca.”, declara Emily.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1137 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006387 (s)