News Flash:

Mama lui Britney Spears a luat foc. De ce nu a fost invitata femeia la nunta propriei fiice

14 Iunie 2022
369 Vizualizari | 0 Comentarii
Britney

Anul 2022 este cel mai important pentru Britney Spears. Artista se bucura din plin ca a scapat de sub tutela tatalui ei si este mai fericita ca niciodata alaturi de iubitul ei, Sam. Cei doi si-au unit destinele recent, iar ceremonia a fost una plina de vedete.


Britney Spears si-a organizat nunta dupa bunul ei plac. Artista si-a invitat cele mai bune prietene si a stralucit, la propriu, dar si la figurat intr-o rochie creata de Versace special pentru ea. Fosta „printesa pop” s-a distrat alaturi de Madonna, cele doua recreand chiar si celebra scena a sarutului din 2003. Pe lista invitatilor s-au mai numarat Donatella Versace, Selena Gomez si Paris Hilton.


Ceremonia nu a fost lipsita de evenimente mai putin placute. Fostul sot si-a facut aparitia neinvitat si aproape ca a ruinat totul. Apropo de neinvitati, nici mama artistei nu a fost prezenta la eveniment si nu pentru ca ar fi avut altceva in agenda, ci pentru ca fiica ei nu si-a dorit-o aproape in cea mai importanta zi din viata ei.


„Arati radianta si atat de fericita! Nunta ta este de vis. Si sa o ai acasa face totul atat de sentimental si radiant. Sunt atat de fericita pentru tine! Te iubesc!”, i-a transmis Lynne Spears fiice sale, conform pagesix.com. 

Intr-o postare facuta in toamna anului trecut, care, intre timp. a fost stearsa, Britney Spears si-a criticat aspru mama. „Pssss, poate ca tatal meu a inceput tutela in urma cu 13 ani … insa ceea ce oamenii nu stiu este ca mama mea este cea care i-a dat ideea!!!! Nu voi primi niciodata inapoi acei ani … ea mi-a distrus viata in secret”, a scris artista.


„Stii exact ce ai facut. Tatal meu nu este suficient de destept sa se gandeasca vreodata la o tutela, insa in seara asta voi zambi stiind ca am o noua viata inainte”, a mai scris vedeta.


Britney Spears l-a mentionat si pe fostul ei impresar Lou Taylor in postarea sa, sustinand ca s-a prefacut ca nu are „nicio idee de ce se intampla”, cand realitatea era cu totul alta.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1285 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007786 (s)