News Flash:

Pariu ca nu stiai asta! Ce religie au, de fapt, presedintele Klaus Iohannis si sotia lui, Carmen

13 Iunie 2022
481 Vizualizari | 0 Comentarii
Klaus

Klaus Iohannis si prima doamna nu sunt ortodocsi, iar religia lor a constituit un dezavantaj la alegeri, castigate insa chiar si asa de presedintele tarii.

 Lui Klaus Iohannis i s-a reprosat intotdeauna de catre contestatari ca nu este roman si ca nu este ortodox. Presedintele tarii s-a nascut intr-o familie de sasi transilvaneni, fiind membru al Bisericii Evanghelice de Confesiune Augustana din Romania, adica este luteran.

Sotia sa s-a nascut langa Reghin, fiind descendenta unei familii cu religie greco-catolica. In perioada in care autoritatile comuniste au interzis Biserica Greco-Catolica, Carmen Iohannis participa la slujbele clandestine oficiate de protopopul Pompeiu Onofreiu in locuinta sa din strada Selarilor, slujbe la care a fost prezent si Klaus Iohannis.
Ce religie au Carmen si Klaus Iohannis? Multi romani nu stiau asta
 Presedintele tarii si prima doamna au avut si ocuri de munca comune. Cei doi s-au cunoscut in 1983 si s-au casatori sase ani mai tarziu.

Klaus Iohannis a absolvit Facultatea de Fizica la Universitatea Babes Bolyai din Cluj, iar dupa incheierea studiilor a devenit profesor. A lucrat alaturi de Carmen Iohannis atat la Agnita, cat si in Sibiu, prima doamna fiind profesor de engleza. In 1997, Iohannis a devenit inspector scolar general adjunct, iar intre 1999 si 2000 a fost inspector scolar general al judetului Sibiu.

 Prima doamna, pe numele sau initial Carmen Lazaruca, s-a nascut intr-o familie instarita, tatal sau fiind blanar, o meserie banoasa in timpul comunismului. Prima doamna a fost pasionata de arta in copilarie. A luat lectii de balet, a cantat si la pian, iar creativitatea ei a fost mereu incurajata, informeaza radioimpuls.ro.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1151 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004730 (s)