News Flash:

Amber Heard a iesit la atac! Ce declaratii a facut actrita despre fostul ei partener, Johnny Depp

14 Iunie 2022
369 Vizualizari | 0 Comentarii
Amber

Au trecut saptamani bune de cand s-a aflat verdictul in cazul lui Amber Heard. Actrita a pierdut procesul in fata lui Johnny Depp si cred ca i s-a facut o nedreptate. Mai mult, aceasta da vina pe impactul pe care popularitatea lui Johnny Depp l-a avut in online.


Amber Heard continua sa apara la televizor si sa ofere interviuri, chiar dacp procesul ei s-a incheiat. Actrta vrea sa ii convinga pe toti ca verdictul nu a fost deloc unul corect si ca juratii s-au lasat influentati de atitudinea din online a fanilor lui Johnny Depp.


„Chiar inteleg. Este un personaj indragit si oamenii simt ca il cunosc. Este un actor fantastic. Nu-mi pasa ce crede cineva despre mine sau ce judecati vreti sa faceti despre ceea ce s-a intamplat in intimitatea casei mele, in casnicia mea, in spatele usilor inchise. Nu presupun ca o persoana obisnuita ar trebui sa stie aceste lucruri. Asa ca nu o iau personal.”, a declarat actrita. 


Amber Heard a pierdut procesul si, odata cu el, si rolul din „Aquaman”. Pana mai ieri, averea ei era estimata la 8 milioane de dolari, dar acum, pe toate site-urile de specialitate, Amber figureaza cu -8 milioane. Asta pentru ca trebuie sa ii dea lui Depp cele 13 milioane de dolari.


Nu mai este niciun secret faptul ca actrita nu are de unde sa plateasca atatia bani. Surse din anturajul ei sustin ca Amber inca mai plateste pentru masina pe care o conduce, un Range Rover, iar daca Johnny Depp merge mai departe cu aplicarea legii, lucrurile nu se vor incheia deloc bine pentru Heard. Totusi, Amber mai spera ca Depp nu o va „pedepsi” atat de tare, mai ales ca scopul lui si al echipei sale de avocati a fost sa scoata la iveala adevarul.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1300 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007993 (s)