News Flash:

Ce dieta tine Lavinia Parva. Vedeta a topit intr-un timp record 30 de kilograme

14 Iunie 2022
648 Vizualizari | 0 Comentarii
Lavinia

Lavinia Pirva a facut mereu furori cu trupul bine sculptat si tonifiat, fiind una dintre cele mai sexy prezente feminine din showbiz. In timpul sarcinii, vedeta a luat mai multe kilograme in plus, insa s-a ambitionat si a reusit sa le dea jos, astfel ca a ajuns, din nou, la silueta de altadata. 

Lavinia Pirva a reusit sa slabeasca foarte mult dupa nasterea lui Alexandru, fiind totodata o fire extrem de ambitioasa si de perseverenta. Vedeta recunoaste ca face mult sport, dar cand vine vorba de alimentatie, este destul de pofticioasa. In ceea ce priveste rutina si obiceiurile alimentare, bruneta respecta cu sfintenie o regula de aur. Ea a dezvaluit, recent, la emisiunea Vorbeste lumea de la PRO tv care este secretul pentru a avea o silueta de invidiat. 

„Am grija ce mananc, dar am perioade in care nu tin cont. Sunt cam pofticioasa. Nu prea mananc seara. Asta ar fi un secret. Beau apa, ma gandesc, ma uit, caut lucruri, ma uit la un film, habar n-am. Stiu ca, daca mananc seara, e jale mare, a povestit Lavinia Pirva in matinalul de la PRO TV.

M-am ambitionat si am facut foarte mult sport… Chestia cu mancarea nu-mi iese, pentru ca eu sunt foarte pofticioasa. Cumva, asta incerc sa fac. Sa nu mananc foarte mult. Asta este modul prin care am reusit sa slabesc si sa ma mentin. In momentul in care iau 2-3 kilograme in plus, nu mai mananc nimic dupa ora 5.”


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1224 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005669 (s)