News Flash:

Aparat invisalign la pret bun: de ce merita sa investesti in acest aparat dentar revolutionar?

14 Iunie 2022
323 Vizualizari | 0 Comentarii
aparat dentar

Esti interesat de aparat invisalign pret? Desi costurile sunt mai ridicate decat in cazul unui aparat dentar clasic, acest model revolutionar proiectat prin tehnologie computerizata 3D, vine la pachet cu avantaje unice, care influenteaza nivelul de confort al pacientului in sens pozitiv.

Aparatul dentar este conceput in SUA si reprezinta o inovatie in domeniul stomatologic, solutionand probleme semnalate, de-a lungul timpului, de pacientii din intreaga lume. Putem vorbi astazi despre un aparat dentar invizibil, care se poate indeparta oricand, fara interventia medicului, 100% personalizat si extrem de usor de purtat. Aparatul invisalign este preferatul adolescentilor si al adultilor, deopotriva, datorita avantajelor sale extraordinare.

Aparatul dentar nu influenteaza negativ rutina pacientului, si nici viata lui sociala sau profesionala

Daca purtarea unui aparat dentar metalic vine la pachet cu un disconfort in viata sociala, aparatul dentar invisalign rezolva aceasta problema odata pentru totdeauna. Pentru ca este invizibil si se poate indeparta oricand de catre pacient, fara a fi necesara interventia medicului ortodont, acest echipament medical inscrie puncte pozitive, din start. Acesta este cel mai mare avantaj pe care doar un pacient cu probleme ortodontice il poate aprecia la adevarata lui valoare: discretia. Daca sunt momente speciale in viata pacientului, in care nu doreste sa poarte aparatul dentar (de exemplu nunta lui sau un alt eveniment special in familie), poate oricand sa indeparteze echipamentul medical si sa reia tratamentul in ziua urmatoare. Rezultatele tratamentului nu vor fi grav impactate de acest lucru, ceea ce asigura confortul.

Perioada de tratament este mai scurta, in cazul purtarii unui aparat dentar invisalign

Spre deosebire de aparatele dentare clasice, acest echipament medical scurteaza durata tratamentului ortodontic. Cu alte cuvinte, vei obtine zambetul pe care ti-l doresti dintotdeauna mai rapid decat te asteptai. Este si acesta un motiv extrem de importat, pentru care pacientii decid sa investeasca intr-un aparat dentar invisalign. Fiind 100% personalizat pentru fiecare pacient in parte, prin metodele de proiectare computerizata 3D, aparatul dentar de acest tip grabeste ritmul tratamentului. Mai mult, nu provoaca iritiatii la nivelul gingiei, asigura confort si usurinta in utilizare. Acest aparat dentar nu utilizeaza bracketi si arcuri, ci o serie de gutiere dentare special concepute pentru a indrepta dantura, care se inlocuiesc odata la cateva luni, tinand cont de progresul tratamentului realizat de fiecare pacient in parte.

Pentru tratamentele ortodontice si rutina ulterioara de contentie dentara, alege Familydent.ro  

Daca vrei sa stii ce aparat dentar si de contentie dentara ti se potriveste, fa o programare la clinica https://familydent.ro/. Medicii ortodonti au o vasta experienta si, mai mult decat atat, vin in intampinarea ta cu solutii de ultima generatie, ultra-moderne, pentru ca tu sa te bucuri cat mai repede de zambetul pe care ti l-ai dorit mereu. Daca te-ai saturat de viziunea traditionala a medicilor, de solutii clasice, care provoaca disconfort, durere si necesita un timp indelungat pentru tratament, alege Familydent.ro.

Medicii tin pasul cu metodele revolutionare aparute in domeniul stomatologic si iti ofera solutii adaptate la prezent. Desi aparatul dentar invisalign presupune o investitie mai mare decat aparatele clasice, acest echipament medical iti va asigura un nivel optim de confort si nu iti va impacta in niciun fel viata sociala si profesionala. Medicii vor stabili daca acest aparat dentar ti se potriveste, iar daca nu, iti vor oferi alternative eficiente.

 

 

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1256 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007072 (s)