News Flash:

Adrian Mutu a recunoscut! Care a fost motivul divortului dintre „Briliant” si Alexandra Dinu

14 Iunie 2022
556 Vizualizari | 0 Comentarii
Mutu

Adrian Mutu, in varsta de 43 de ani, s-a retras oficial din lumea fotbalului acum multi ani, dar in schimb, si-a inceput cariera de antrenor de fotbal din anul 2018. El a fost supranumit Briliantul, pe vremea cand facea parte din nationala Romaniei, fiind considerat cel mai bun marcator din istoria echipei de fotbal. 

Recent, antrenorul si-a lansat cartea autobiografica Revenirea din infern. Acolo, Briliantul vorbeste si despre casnicia cu prima lui sotie, Alexandra Dinu, cu care are si un baiat. 

Adrian Mutu si Alexandra Dinu au divortat in 2003, iar abia acum, fostul fotbalist a vorbit deschis despre adevaratul motiv pentru care s-a despartit de blondina. A fost dragoste la prima vedere, pe vremea cand Alexandra Dinu se oferise sa-i ia un interviu lui Adrian Mutu, pentru un post tv. 

„Ne-am intalnit si a fost dragoste la prima vedere. Tineri, foarte tineri, eu 21, ea 19! Abia plecasem in Italia, Alexandra ramanea in tara, era greu. Insa relatia avansa, asa ca am inceput sa ne gandim la casatorie si, dupa sase luni, am facut acest pas.

Voiam ca Gica Hagi si sotia sa, Marilena, sa ne fie nasi. Era idolul meu. Au acceptat sa ne fie parinti spirituali si in august 2000 ne-am casatorit.

A fost o iubire fulgeratoare, de adolescenti, as spune chiar de copii. Daca ma uit inapoi, cred ca la aceasta varsta un barbat nu e copt, mai are de mancat mamaliga. Atentie, nu spun ca cei care se casatoresc de tineri nu au sanse sa ramana impreuna, dar la noi nu a functionat!


Fiecare avea jobul sau, eram vedete, simteam presiune peste tot pe unde mergeam. Presa era dupa noi, simteam, asa, ceva ca o senzatie de sufocare. Nu jucam, viitorul meu era incert si lucrul asta ma apasa. Relatia nu a mers din cauza tineretii', a scris Mutu in cartea lui, potrivit Unica.ro.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1194 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006508 (s)