News Flash:

Oana Lis este in doliu! Vedeta a pierdut cea mai draga fiinta. „Ce gol imens”

13 Iunie 2022
614 Vizualizari | 0 Comentarii
Oana

Oana Lis e in doliu! Sotia fostului primar al Capitalei sufera in aceste momente o pierdere imensa. De altfel, ea a izbucnit si in lacrimi la aflarea vestii ca o persoana de care se simtea extrem de apropiata a trecut la cele vesnice.

Oana Lis este in doliu. Sotia fostului primar al Bucurestiului, Viorel Lis, a transmis un mesaj induiosator pe pagina sa de socializare!
Durere enorma pentru Oana Lis: „Am fost sa-mi iau ramas bun!”
Ea a a vorbit despre moartea prematura a unui om care a lasat un gol imens in sufletul ei.
Este vorba de psihoterapeutul si profesorul Steliana Rizeanu Pintilie. Aceasta i-a fost Oanei Lis profesoara la Facultatea de Psihologie. Sotia fostului edil a terminat studiile in anul 2019. Steliana Rizeanu Pintilie a incetat din viata in urma cu trei zile si urmeaza sa fie inmormantata.

„Am fost sa-mi iau ramas bun… ce gol imens ati lasat. Dumnezeu sa va binecuvanteze, doamna profesoara! Nu va voi uita niciodata”, a scris Oana Lis pe pagina sa de Facebook.


„Astazi ora 15:30 s-a incheiat tragic si prematur existenta marcanta a unei Personalitati care a atins mintile si sufletele multor tineri, prieteni si colegi, Spiritul tau va ramane vesnic in amintirea si inimile noastre! Drum luminat spre Stele draga noastra Steliana!”, s-a scris si pe pagina de socializare a Stelianei Rizeanu Pintilie, informeaza capital.ro.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1166 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007136 (s)