News Flash:

Denisa si Flick au ales deja nasii pentru botez. Cand va naste sotia Domnului Rima

14 Iunie 2022
551 Vizualizari | 0 Comentarii
Denisa

Flick si Denisa traiesc cea mai frumoasa perioada a vietii lor. Cei doi vor deveni parinti anul acesta, iar asta a fost una dintre cele mai mari dorinte ale lor. Fara sa stea prea mult pe ganduri, omul de la radio si frumoasa lui sotie au impartasit vestea cu toti fanii din online.

Denisa si Flick sunt unele dintre cele mai indragostite persoane din showbizul de la noi. Peste tot pe unde merg, cei doi nu rateaza nicio ocazie pentru a-si declara iubirea unul fata de celalalt. Acum, mai mult ca niciodata, relatia, dar si casnicia celor doi va deveni mult mai sudata pentru ca Denisa este insarcinata cu primul ei copil. Vedeta este foarte emotionata, mai ales ca Flick a postat cateva versuri pentru a da vestea cea mare in online.

„Undeva, in deserturi, departe
E doar fericirea si noi.
Mai frumos de atat nu se poate:
In curand nu mai suntem doar doi”, a scris Flick pe Instagram, in dreptul imaginilor in care Denisa Filcea isi etala burtica de gravida.

Cuplul se apropie cu pasi repezi de momentul in care isi vor tine pruncul in brate si deja au pregatit totul, inclusiv perechea de nasi. „Am ales ca parintii spirituali ai copilului nostru sa fie Mihaela si Decebal Moisa, care sunt si parintii nostri spirituali.”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1124 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006457 (s)