News Flash:

Timișenii, așteptați să depună sugestii și propuneri

Trei proiecte de hotărâre, lansate de Consiliul Județean Timiș în transparență decizională

1 Decembrie 2023
146 Vizualizari | 0 Comentarii


Consiliul Județean Timiș a introdus în transparență decizională, conform Legii nr. 52/2003, trei proiecte de hotărâre referitoare la aprobarea Organigramei și Statului de funcții ale muzeelor aflate în subordine.

Modificările propuse au scopul de a implementa cadrul legislativ și măsurile stipulate de Legea nr. 296/2023, având ca obiectiv asigurarea sustenabilității financiare a României pe termen lung. Acestea includ și încadrarea în numărul maxim de posturi aprobate și în cel de funcții de conducere.

Primul proiect de hotărâre se concentrează pe aprobarea Organigramei și Statului de funcții ale Muzeului Național de Artă Timișoara. Documentația este disponibilă pentru consultare Aici, în Monitorul Oficial al Județului Timiș, sau la sediul Consiliului Județean Timiș, Bdul. Revoluției din 1989 nr. 17, Timișoara.

Cel de-al doilea proiect de hotărâre vizează aprobarea Organigramei și Statului de funcții ale Muzeului Național al Banatului. Documentația este accesibilă Aici sau la sediul Consiliului Județean Timiș, Bdul. Revoluției din 1989 nr. 17, Timișoara.

Al treilea proiect de hotărâre, inclus și el în transparență, se referă la aprobarea Organigramei și Statului de funcții ale Muzeului Satului Bănățean Timișoara. Documentația poate fi consultată AICI sau la sediul Consiliului Județean Timiș, Bdul. Revoluției din 1989 nr. 17, Timișoara.

Cetățenii din Timiș sunt încurajați să aducă propuneri, sugestii și opinii valoroase în procesul de transparență decizională. Acestea pot fi depuse până la data de 08.12.2023, sub formă electronică, la adresa de email: cornelia.paraipan•cjtimis.ro, prin poștă la adresa Consiliului Județean Timiș, sau direct la sediul instituției, la Registratură.

Propunerile, sugestiile și opiniile valoroase pentru cele trei proiecte vor fi publicate pe pagina web a instituției, în Monitorul Oficial al Județului Timiș, AICI

Există, de asemenea, posibilitatea de a organiza o întâlnire publică pentru dezbateri în cazul în care aceasta este solicitată în scris de către o asociație legal constituită sau de către o altă autoritate sau instituție publică până la data de 08.12.2023.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1199 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006520 (s)