News Flash:

Nu respecți regulile, ești bun de plată

Administratorul unui local din Timișoara, amendat de polițiștii locali pentru permiterea fumatului într-un spațiu închis

29 Noiembrie 2023
126 Vizualizari | 0 Comentarii


Un local situat pe strada Holdelor din Timișoara a primit o amendă în valoare de 5.000 de lei, deoarece administratorul a permis clienților să fumeze în interior. Această sancțiune a fost aplicată de polițiștii locali, care au intervenit în urma unui pont primit.

„Polițiștii locali au constatat că administratorul societății a permis fumatul în interiorul localului, pe mese se aflau scrumiere, iar în momentul controlului în locație se aflau mai multe persoane care fumau. Astfel, ca urmare a acestui fapt, polițiștii locali au sancționat societatea Ciocârlia SRL cu suma de 5.000 de lei”, a declarat Poliția Locală.


La prima abatere, permiterea fumatului în spații închise atrage o amendă de 5.000 de lei. La a doua abatere, se aplică o amendă contravențională de 10.000 de lei, iar activitatea poate fi suspendată până la remedierea situației care a condus la suspendarea inițială a activității.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1178 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006068 (s)