News Flash:

Primăria Timișoara cere soluții la deficiențe

Lucrările de reabilitare de pe B-dul Cetății, făcute de mântuială

30 Noiembrie 2023
174 Vizualizari | 0 Comentarii

Primăria Timișoara a solicitat constructorului responsabil de reabilitarea Bulevardului Cetății să remedieze mai multe deficiențe. În mod specific, în timpul unor teste, s-a constatat că un tramvai a intrat în contact cu un stâlp median.

Lucrările desfășurate pe Bulevardul Cetății, care se află în plin proces de reabilitare, au evidențiat unele deficiențe semnificative. În timpul unor teste efectuate, s-a constatat că un tramvai a intrat în contact cu unul dintre stâlpii mediani. Această situație a survenit din cauza montării stâlpului prea aproape de liniile de tramvai. La solicitarea Primăriei Timișoara, constructorul trebuie să remedieze aceste deficiențe pentru a asigura buna funcționare și siguranța traficului pe bulevard.

„PORR Construct a efectuat, în prezența echipelor Primăriei Municipiului Timișoara și Societății de Transport Public, primele probe de circulație pentru noua infrastructură de tramvai de pe Bulevardul Cetății, lucrare care se află încă în perioada de execuție. De la un capăt la altul al bulevardului, nu au fost identificate probleme privind liniile cale și liniile aeriene, însă au fost constatate deficiențe care privesc gabaritul tramvaielor și stâlpii de alimentare. Concret, la virajul spre dreapta de pe Calea Torontalului pe Bulevardul Cetății, tramvaiul pentru teste  a atins unul dintre stâlpii mediani”, a transmis Primăria Timișoara.


Prin urmare, Primăria Timișoara a cerut constructorului să corecteze deficiențele observate.

„Până săptămâna viitoare, constructorul ne va prezenta situația clară de pe șantier și soluția pentru toate problemele găsite. Firma contractată are responsabilitatea de a testa infrastructura și de a remedia, pe propria cheltuială, deficiențele identificate pe parcursul lucrărilor”, a declarat viceprimarul Ruben Lațcău.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1221 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004904 (s)