News Flash:

Participă și tu!

Atelier de creație Decorațiuni de Crăciun, în Parcul Copiilor, organizat de Asociația Kolping România

29 Noiembrie 2023
138 Vizualizari | 0 Comentarii

Asociația Kolping România organizează până pe 1 decembrie un atelier de creație pentru decorațiuni de Crăciun în Parcul Copiilor, în cadrul căsuței cu pereți de sticlă.

Timișorenii sunt invitați să participe la acest atelier sub îndrumarea voluntarilor Kolping pentru a confecționa coronițe de Advent și alte decorațiuni de Crăciun, aducând astfel o notă de bucurie și căldură în casele lor în timpul sărbătorilor de iarnă.

Atelierul are loc astăzi între orele 16:30 și 20:00, iar pe 30 noiembrie și 1 decembrie între orele 11:00 și 20:00. Participarea este gratuită.

Asociația Kolping pune la dispoziție toate materialele necesare pentru confecționarea coronițelor de Advent sau a altor decorațiuni de Crăciun. Participanții sunt așteptați cu ceai, cafea, dulciuri și alte ronțăieli pentru copii. Cei care doresc să susțină cauza umanitară pot contribui cu o donație și, în schimb, au posibilitatea să ia acasă coronița sau decorațiunea realizată. Toate fondurile adunate vor fi direcționate către achiziționarea de alimente destinate familiilor nevoiașe din comunitatea locală.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Primăria Timișoara, Primăria Rusca Montană și Banca Regională pentru Alimente Timișoara.

Asociația Kolping România face parte din Kolping Europa și Kolping Internațional, având sediul la Köln. Cu 77 de asociații locale și peste 2.400 de membri, asociația reprezintă o rețea solidă de solidaritate. Misiunea asociației este să favorizeze formarea, acțiunea și întrajutorarea prin intermediul comunității, având viziunea de a construi o societate fundamentată pe principiile sociale ale vieții creștine.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1134 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005429 (s)