News Flash:

Teo Trandafir ramane fara coleg. De ce a decis Bursucu sa plece de la „Teo Show”. „O noua etapa in cariera mea”

15 Februarie 2022
1405 Vizualizari | 0 Comentarii
Bursucu

Dupa ani de zile in care a facut echipa cu Teo la emisiunea de pe Kanal D, acum, celebra prezentatoare ramane fara asistent. Bursucu, pe numele lui real Adrian Carstea a decis sa plec de la emisiunea care l-a facut celebru pentru a bate palma cu un nou proiect. Acesta nici macar nu s-a uitat in urma si de abia asteapta sa dea startul unei noi etape. 

Kanal D planuieste lovitura dupa lovitura pentru Antena 1. Dupa ce l-au furat pe Dan Negru, acum, postul condus de turci scoate un alt as din maneca si pariaza pe o noua emisiune. Conform informatiilor obtinute, din martie, postul de televiziune va avea propria emisiunea matinala care, cel mai probabil, o sa intre pe acelasi tronson orar cu “Neatza cu Razvan si Dani”, cel mai urmarit program matinal din ultimii ani. Viviana nu va fi singura, ci va avea doi colegi pe care ii stie foarte bine. Este vorba despre George Tanase si despre Bursucu. 

„Ma simt privilegiat sa am aceasta misiune zilnica, aceea de a-i face pe cei de acasa sa inceapa ziua cat mai bine. Cum te trezesti dimineata asa iti va merge pana seara, asa ca vom face in asa fel incat zilele sa le fie telespectatorilor mai frumoase, rasul mai sanatos, iar vestile cat mai utile! Imi doresc sa aflam impreuna cum sa ne facem viata mai frumoasa, mai relaxata. E un proiect in care cred foarte mult, o noua etapa in cariera mea si abia astept sa ma intalnesc cu telespectatorii matinali”, a declarat Bursucu. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1376 (s) | 43 queries | Mysql time :0.010211 (s)