News Flash:

Oana Lis, primele declaratii dupa ce Viorel a ajuns la spital cu arsuri. „Abia se mai misca”

15 Februarie 2022
595 Vizualizari | 0 Comentarii
Oana si Viorel Lis

Oana Lis si Viorel nu trec prin cea mai buna perioada a lor. Oana a tras sperietura vietii ei atunci cand l-a vazut pe Viorel ars pe picioare din cauza unui radiator. Oana a mers imediat la spital cu fostul edil al Capitalei, acolo unde a avut parte de ingrijirile necesare.

Oana Lis isi tine mereu fanii la curent si le poveste inclusiv intamplarile mai putin fericite din viata ei. Recent, vedeta a mers la spital cu Viorel din cauza unei patanii triste. Fostul edil al Capitalei voia sa se incalzeasca, iar din cauza faptului ca este obosit mai mereu, acesta obisnuieste sa adoarma in cea mai mare parte a zilei. Viorel nu tine cont de locul in care adoarme si asa se face ca cea mai recenta intamplare de acest gen s-a incheiat la spital. 

„Noi locuim in sectorul 3, unde nu e caldura mai deloc. I-am cumparat un radiator lui Viorel, ca muream de frig in casa. Si el sta si motaie, saracul, toata ziua. La un moment dat, a adormit cu piciorul pe radiator. A facut arsuri la picior, am ajuns cu el la spital. Asta e, si el de vina ca si el a fost primar, sa o traga acum! El are si diabet si se stie ca diabeticii au probleme mari cu picioarele, care se umfla. Asta ii mai trebuia acum si niste arsuri. L-au bandajat acolo, la spital, acum trebuie sa-i ingrijesc eu ranile”, a spus Oana Lis pentru Click!.

Totodata, Oana Lis a mai adaugat faptul ca batranetea este destul de grea pentru sotul ei, insa face tot posibilul ca sa ii fie bine.

„Am ajuns asistenta lui Viorel. Bravo lui ca si-a luat nevasta tanara, a stiut el de ce, si uite ca ne-au prins atatia ani impreuna! El de abia se mai misca saracul si prin casa. Intra in sosete ca sa faca dus! Asta e varsta, n-ai ce-i face! Bine ca am scapat macar de Covid-ul asta. El a ramas cu o tuse, eu, in schimb, am avut probleme psihice, am ramas cu stari de anxietate foarte urate”, a mai spus Oana pentru aceeasi sursa.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1286 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007451 (s)