News Flash:

Cine e barbatul pe care Christina Ich l-a primit la ea acasa, chiar daca nu-l cunostea. „Asta a fost solutia”

15 Februarie 2022
628 Vizualizari | 0 Comentarii
Christina Ich

Christina Ich este una dintre cele mai cunoscute influencere din garda noua. Vedeta este recunoscuta pentru frumusetea ei naturala, dar si datorita mesajelor pe care le posteaza in online. Aceasta a reusit, intr-un timp scurt, sa adune o comunitate impresionanta de fani, iar asta i-a adus numeroase premii la galele de profil.

Christina Ich nu doar ca este o persoana placuta in online, dar se pare ca este si o persoana careia ii place sa ii ajute pe ceilalti. De multe ori, vedeta recurge la astfel de gesturi fara sa le faca publici, iar atunci cand nu vorbeste despre asta, o fac altii in locul ei. Este si cazul lui Radu Tibulca, fostul coleg al lui Radu Cotofana. In cadrul podcastului cu Dani Otil, acesta a vorbit despre momentul in care a simtit ca pe plan profesional este mai aproape de a-si implinit visul. 

„Eram proaspat absolvent de liceu si voiam sa dau la teatru. Parintii nu erau de acord, eu facusem profil real. Am vrut sa dau la teatru si am inceput sa fac niste filmulete pe net. Le postam pe contul meu de Facebook. In fiecare zi, eu imtam cate un personaj. Asta faceam eu, Radu Tibulca, ca pasiune.

Dupa doua saptamani, un filmulet a bubuit foarte tare. Pe ala il vazuse, intamplator, Cristina, folosind tableta prietenului ei de atunci. Mi-a cerut numarul prin cineva de la Global, dupa care mi-a scris prietenul ei de atunci. Am vorbit cu ea la telefon, am crezut ca-i o farsa. 

Urma sa vina cu BRomania la Iasi, cu un spectacol de stand up. S-a anulat show-ul ca era doliu national. Pe 8 martie a fost show-ul reprogramat. Ne-am cunoscut si m-a intrebat ce am de gand sa fac cu viata mea. I-am spus ca vreau sa dau la UNATC, dar ca nu-mi permit sa stau in Bucuresti. Si mi-a zis <<Stai la mine!>> Si pana la urma asta a fost solutia.”, a povestit Radu Tibulca in podcastul sau.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1137 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005293 (s)