News Flash:

Cine are grija de casa de vacanta a Marioarei Murarescu. Au trecut opt ani de la moartea prezentatoarei TV

15 Februarie 2022
583 Vizualizari | 0 Comentarii
Marioara Murarescu

Marioara Murarescu a fost una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de la noi din tara. Aceasta a scris istorie in lumea televiziunii, iar emisiunea „Tezaur Folcloric” a fost una dintre cele mai reprezentative pentru cariera ei. Desi au trecut 8 ani de la moartea ei, Marioara a fost implicata si intr-un scandal post-mortem, iar acum, subiectul discutiei este casa de vacanta a prezentatoarei din zona Argesului.

Marioara Murarescu s-a stins din viata in urma cu opt ani, dar a lasat in urma ei multe lucruri neclarificate. Unul dintre ele este si casa de vacanta pe care a lasat-o la Arges. Toata lumea se intreba cine va mosteni acea locuinta, dar se pare ca nu o mosteneste nimeni, ci se ocupa fiul ei, Petre. Aceasta a oferit in exclusivitate primele declaratii pentru cei de la fanatik.ro.

„Tot ce se vede a fost facut de ea. Casa, pomii plantati, totul a fost facut dupa `89. Treceti de dispensar, o vedeti peste drum, pe stanga. E casa aia frumoasa. A investit serios in ea, aici se simtea ca acasa, nu la Bucuresti. Era locul mamei sale, ea a construit totul acolo, dupa `90. Venea pe aici cat de des putea, ingrijea totul, ea a plantat si pomii”, au spus localnicii din Stoenesti pentru fanatik.ro.

„In Stoenesti sunt ruda cu tot satul – jumatate dintre oameni sunt rude cu mama, jumatate sunt rude cu tata. Casa de vis a parintilor mei nu mai exista, dar Dumnezeu mi-a ajutat ca pe locul de zestre al mamei sa fie acum o casa pentru copiii si nepotul meu”, spunea Marioara Murarescu, intr-un interviu inaintea mortii sale.

„Mergem cam o data la cateva saptamani pe acolo, cat de des putem. Am fost mai rar acum, pe timp de pandemie pe acolo, dar am mai trecut. Ne relaxeaza, ne place acolo, normal, ingrijim ce trebuie, ne ocupam de ce e nevoie”, a spus, pentru FANATIK, Petre Murarescu.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1137 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006520 (s)