News Flash:

Cati bani a scos Oana Roman din buzunar pentru vacanta din Egipt. „E cald si e bine”

15 Februarie 2022
521 Vizualizari | 0 Comentarii
Oana Roman

Oana Roman a decis sa se relaxeze la inceput de an, asa ca si-a luat familia si a plecat departe de casa. Fiica lui Petre Roman a pleca cu sotul ei si cu fiica lor in Egipt. Vacanta nu a fost deloc una scumpa si se pare ca Oana a stiut cum sa isi economiseasca finantele, dar si cum sa se distreze in acelasi timp.

Oana Roman si-a facut bagajele cu cateva zile in urma si a plecat departe de casa pentru a-si reincarca bateriile. Vacanta a fost una planuita de mult timp, avand in vedere ca vedeta a reusit sa nu faca paguba prea mare. Fiica lui Petre Roman a studiat bine ofertele si a ales-o pe cea mai buna pentru ea si pentru familia ei. Oana a simtit nevoia sa le comunice si fanilor de pe Instagram alegerea ei in ideea ca, poate, va fi o sursa de inspiratie pentru ei si ii va ajuta in alegerea viitoarei destinatii.

„Porneste de la 450 de euro de persoana 7 zile all inclusive. Poate ajunge si la peste 1000 euro de persoana in functie de resort, tipul de camera etc. Au ponton si oameni specializati cu care poti face snorkeling. Costa cam 450 euro sau 500 euro de persoana in functie de tipul de camera si varsta copilului”, a scris Oana Roman pe retelele de socializare.

„E cald, e soare si e bine. Este o piscina imensa, cu apa incalzita. Au piscina pentru copii, loc de joaca pentru copii, activitati si spectacole pentru copii. Apa marii nu e foarte rece, eu fac baie. Au plaja lor care este intr-un golf”, a mai spus vedeta. De asemenea, a specificat ca mancarea este variata. Cei de la resortul unde sta Oana Roman au in fiecare seara cate un specific anume si patru restaurante a la carte.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1145 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005322 (s)