News Flash:

Celia, pe ultima suta de metri cu sarcina. „Grasuta si obosita”. Vedeta va naste peste sase zile

15 Februarie 2022
377 Vizualizari | 0 Comentarii
Celia

Celia este una dintre artistele care au avut parte numai de aventuri pe parcursul sarcinii. Desi este la a doua experienta de acest gen, artista se simte epuizata si de abia asteapta sa isi tina in brate minunea. Vedeta are ceva emotii pentru cea mica, mai ales ca a trecut prin experienta neplacuta cu Covid.

Anul 2022 va fi unul plin de provocari pentru Celia. Vedeta va deveni mamica pentru a doua oara si, asa cum a declarat, de data asta nu isi mai face griji ca nu se va descurca. La primul copil, emotiile au fost mult mai mari, dar acum, avand atata experienta in spate, de abia asteapta marele moment pentru a-si tine fetita in brate.

In ultima vreme, Celia a avut parte numai de peritii cu sarcina. De parca nu erau suficiente griji care vin la pachet cu o noua sarcina, Celia a mai fost infectata si cu varianta Omicron. Vedeta s-a panicat foarte tare, mai ales ca sarcina avansata nu ii permitea sa urmeze vreun tratament. Acum, artista se simte mult mai bine si este pregatita sa faca fata celei de-a doua minuni a ei.

„Am 37 de ani si in 7 zile voi aduce pe lume a doua mea minune. Stiu, corpul meu a suferit multe modificari. 20 de kilograme in plus, am aproape 38 de saptamani de sarcina, circumferinta abdomenului dublata, dreptii abdominali rupti, celulita, cateva vergeturi, iar peste o saptamana, din graviduta draguta, voi fi vazuta o mamica obosita si grasuta. Da, stiu, kilogramele in plus nu au cum sa nu se vada. Totusi, ceea ce vreau sa va spun este ca: acea mamica grasuta si obosita se simte binecuvantata”, a scris cantareata.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1206 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008158 (s)