News Flash:

Drama prin care a trecut un cunoscut artist de la noi. Inca nu si-a revenit din socul pierderii fratelui sau. „Nu pot sa sterg”

15 Februarie 2022
421 Vizualizari | 0 Comentarii
pierderea fratelui

Puya este unul dintre artistii din garda veche care au avut mereu ceva de spus. Desi nu mai este la fel de prezent pe scena muzicala ca inainte, Puya, pe numele lui real, Dragos a stat mereu in spatele unora dintre cele mai bune voci de la noi. Recent, acesta a fost invitat la podcastul lui Catalin Maruta, acolo unde a vorbit fara perdea despre viata lui, dar si despre toate provocarile pe care le-a avut.

Puya a afost mult timp criticat pentru sinceritatea cu care prezinta anumite situatii. Artistul nu s-a ferit sa spuna lucrurilor pe nume ori de cate ori a simtit nevoia si, de aceea, isi poate numara prietenii pe degetele de la o mana. Contrar aparentelor, Puya a fost mereu atasat de familie si a afirmat de multe ori ca cei apropiati sunt singurele persoane pe care s-a putut baza la greu. Din pacate, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui nu mai este in viata. Este vorba despre fratele sau cu care avea cea mai puternica conexiune. Pana acum, Puya nu a vorbit deloc despre asta, dar se pare ca Maruta l-a convins sa isi deschida sufletul in fata lui.

„El era in Italia, lucra acolo, si la un moment dat m-a sunat cineva si mi-a zis ca fratele meu nu mai e. Ala a fost un moment de rascruce..Mi-am dat seama ca toata alergatura cu spectacolele nu merita (...) Uneori suna si nu puteam sa ii raspund. Totul e degeaba daca nu putem sa stam unul cu altul, cu familia. Noi nu ne vedeam cu anii, pentru ca el era in Italia”, a spus Puya in podcastul Acasa la Maruta.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1112 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004731 (s)