News Flash:

Cati bani cere Stefan Banica Jr. pentru un spectacol de cateva minute. Nimeni din industrie nu mai are tariful acesta

15 Februarie 2022
802 Vizualizari | 0 Comentarii
Stefan Banica Jr

Stefan Banica Jr. stie cum sa faca bani pe baza talentului sau. Juratul de la „X Factor” este unul dintre cei mai scumpi artisti de la noi din tara si, chiar daca are preturi piperate, concertele si spectacolele private au venit mereu ca pe banda rulanta. Cat trebuie sa platesti daca vrei ca artistul sa-ti cante la ureche?

Stefan Banica Jr. nu are motive sa se planga. Colegul Loredanei Groza de la masa juratilor a facut bani chiar si in pandemie, atunci cand majoritatea artistilor au avut de suferit din cauza lipsei de concerte. Banica a imbinat uitlul cu placutul, iar proiectele TV i-au virat in conturi mii de euro. Acesta si-a vandut catre Antena 1 si Concertul de la Sala Palatului, iar pentru difuzarea in exclusivitate a acestuia, surse sustin ca a primit peste 15.000 de euro.

Pe langa banii pe care ii primeste de la „X Factor”, Stefan Banica Jr. obisnuieste sa practice un tarif destul de mare pentru concertele sale, tarfi care se explica daca ne uitam la oamenii cu care urca pe scena, dar si la experienta de zeci de ani pe care o are in spate in industria muzicala. 

Stefan Banica Jr nu scade sub 11.000 de euro, plus TVA, la spectacole, insa si el are o adevarata echipa, in spate, la concerte, de 20 de persoane. La spectacolele sustinute in afara Bucurestiului, el cere 1,5 euro pe kilometru, pentru transport, 10 camere duble, si un apartament, la hoteluri de 4 stele, plus masa pentru 21 de persoane.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1302 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008539 (s)