News Flash:

Ilinca Vandici, primele declaratii dupa ce a fost jefuita in aeroport. La cat se ridica paguba. „Am mai gasit doar verigheta”

15 Februarie 2022
411 Vizualizari | 0 Comentarii
Ilinca Vandici

Ilinca Vandici nu va uita prea curand vacanta ei de anul acesta. Frumoasa prezentatoare a mers cu sotul ei, dar si cu cel mic, in taramul luxului si al opulentei, in Dubai. Cei trei s-au distrat de minune, iar vedeta Kanal D a postat numeroase imagini pentru fanii ei de acasa. Pe cat de frumoasa a fost intreaga perioada petrecuta departe de casa, pe atat de tragic s-a incheiat.

Ilinca Vandici s-a intors mult mai saraca din Dubai, iar asta nu pentru ca ar fi cheltuit prea multi bani cu vacanta, ci pentru ca a fost jefuita. Vedeta a mers pe corectitudinea oamenilor si nu a vrut sa isi puna lacat la bagaj si nici nu l-a infoliat. Din pacate, caracterul oamenilor a dezamagit-o pe prezentatoarea de la Kanal D. Hotii au atentat la bagajul ei si au umblat direct la saculetul in care aceasta isi tinea bijuterii. Infractorii au facut prapad si aproape ca nu au mai lasat-o pe vedeta cu nimic.

„Toate bune si frumoase! Am ajuns acasa, mai relaxat un pic, am pus copilul la culcare, dupa care am desfacut bagajul. In momentul in care am desfacut bagajul, am vazut ca snurul de la saculetul respectiv in care erau inelele era rupt. Inelele nu mai erau! Bineinteles ca am intrat in panica, am inceput sa caut. Cert este ca in urmatoarele secunde am ajuns la concluzia ca cineva a desfacut bagajul si ca inele sunt furate. Erau niste inele pe care eu le-am cumparat de peste tot din lume. Inelul de logodna avea o insemnatate super puternica pentru mine, dar nu-l mai am. Am gasit doar verigheta si un inel cu safir dintre celelalte pe care le aveam.

Inelul de logodna a fost, undeva, la 5.000 de euro, inelul cu floare tot cam asa, 6.000 de euro, inelul cu piatra Lunii vreo 2.500 de euro. Mai erau doua, tot asa simple, cu diamante, in jur de 2.000 de euro unul.” a povestit Ilinca Vandici pentru jurnalistii Kanal D.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1198 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005242 (s)