News Flash:

Dorian Popa, prins in timp ce voia sa plateasca cu bani falsi. „Am zis ca imi cade cerul in cap”

15 Februarie 2022
527 Vizualizari | 0 Comentarii
Dorian Popa

Dorian Popa a trait una dintre cele mai mari rusini din viata lui. O intamplare banala s-a transformat intr-un adevarat cosmar pentru iubitul lui Babs. Dorian le-a povestit tuturor patania lui, iar urmaritorii au ramas cu gura cascata.

Dorian Popa poate spune ca le-a trait pe toate. Vloggerul a avut parte de o intamplare ciudata fix in fata casei lui. Dorian se pregatea sa ridice un colet pe care i l-a adus curierul la usa si mare i-a fost mirarea sa afle ca aceasta nu ii poate lua banii. Iubitul lui Babs nu a inteles ce se intampla, iar in acel moment, angajatul firmei de curierat i-a spus ca a fost instruit sa refuze toate bancnotele de 10 lei din cauza unei scamatorii care circula peste tot. Dorian a scos din bancomat banii si se pare ca tot de acolo a intrat si in posesia banilor falsi.

„Ii dau 20 de lei si spune <>

In momentul ala i-am zis <> In momentul ala, am simtit ca-mi cade ceru-n cap. Evident ca am refacut tot filmul, repede, sa-mi dau seama de unde am bancnota si ce e de facut in urmatoarele momente.” a povestit Dorian Popa in vlogul lui.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1203 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007413 (s)