News Flash:

Teo Trandafir, primele declaratii despre copilaria grea pe care a avut-o. „Eu credeam ca am totul, dar oamenii imi povestesc contrariul”

6 Ianuarie 2022
404 Vizualizari | 0 Comentarii
Teo Trandafir

Teo Trandafir nu mai are nevoie de introduceri. Prezentatoarea de la Kanal D are zeci de ani de experienta in spate in domeniul televiziunii, iar prin mana ei au trecut generatii intregi de aspiranti la o cariera in fata reflectoarelor.

Teo a jonglat foarte mult cu locurile de munca pana l-a gasit pe cel care i se potriveste cel mai bine. Prezentatoarea a vorbit de multe ori despre munca din spatele omului de radio sau omului de televiziune, dar si despre copilaria ei. Vedeta a marturisit ca se incadra in categoria copiilor carora nu le lipsea nici, sau, cel putin, asa credea ea. Cei care o cunoasteau tineau neaparat sa ii spuna altceva si sa ii schimbe parerea.

”Nu imi amintesc foarte bine (n.r. perioada cand era adolescenta), parerile sunt impartite. Eu am avut senzatia intotdeauna ca am fost un copil obisnuit, lipsit de culoare, de neremarcat, dar oamenii care povestesc despre mine si imi povestesc mie imi spun contrariul.

Eu nu recunosc personajul despre care se vorbeste. Mie mi s-a parut intotdeauna ca trebuie sa dau mai mult, sa fac mai mult, sa inteleg mai mult si mai repede. Oamenii spun ca faceam asta. Parerea mea despre mine este una distorsionata”, a declarat Teo Trandafir, conform libertateapentrufemei.ro.
”La majorat ne adunam cu totii intr-o sufragerie, nu aveam voie sa bem, erau parintii cu noi. Acum nu am mai vazut majorate cu participarea parintilor. Ei ori se retrag, ori sunt pur si simplu alungati. Eu nu-mi permiteam sa-i spun tatalui meu sa iasa din incapere, nu era bine. La vremea aia eram si obisnuiti cu un sistem de valori putin diferit”,
a mai spus prezentatoarea de la Kanal D.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1129 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004885 (s)