News Flash:

Lidia Buble, mai saraca cu 20.000 de euro. Motivul pentru care Huawei a renuntat la colaborarea cu ea

6 Ianuarie 2022
407 Vizualizari | 0 Comentarii
Lidia Buble

Huawei este un colos international care, de cati ani buni, face ravagii si la noi in tara. Pe langa faptul ca produsele lor sunt de buna calitate, acestia au mizat mereu si pe publicitate. Huawei a colaborat cu Dani Otil si cu Lidia Buble, dar se pare ca cele mai recente evenimente din viata artistei i-a convins pe cei de la Huawei sa renunte la colaborarea cu ea. 

Anul trecut, cand toti artistii au fost loviti din plin de pandemie, Lidiei Buble i-a suras norocul. Artista a semnat un contract cu cei de la Huawei care au decis sa isi asocieze imaginea cu cea a artistei. Pentru un astfel de deal, Lidia Buble a primit nici mai mult, nici mai putin de 20.000 de euro. Din pacate pentru Lidia, anul acesta nu a inceput deloc intr-o nota pozitiva. Cei de la Huawei au aflat de cele mai recente evenimente din viata artistei care nu ii fac deloc cinste si au decis sa rezilieze contractul cu ea. 

Având în vedere că Lidia Buble este în continuare anchetată de procurori într-un dosar de mită, situația vedetei atârnă greu în fața reprezentanților Huawei. Compania cu care artista a semnat un contract de imagine pare să ia în calcul ruperea colaborării cu vedeta.

„Lidia Buble și Huawei au un parteneriat care a rezultat în numeroase campanii realizate cu succes timp de mai bine de 2 ani. Referitor la situația menționată, suntem la curent cu ea, sperăm ca lucrurile să se clarifice curând”, au declarat cei de la Huawei pentru impact.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1226 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006409 (s)